'Aslında o numarayı istemiştim ama...'

Galatasaray'da Kevin Grosskreutz, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu.

'Aslında o numarayı istemiştim ama...'
'Aslında o numarayı istemiştim ama...'
GİRİŞ 10.09.2015 14:58 GÜNCELLEME 10.09.2015 14:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılılara transfer olmadan önce Nuri Şahin ile konuştuğunu belirten Grosskreutz, "Bana çok iyi tavsiyeler verdi. Galatasaray’ın mükemmel bir takım olduğunu söyledi. İnsanların çok sıcakkanlı olduğunu belirtti. Benim buraya gelerek doğru tercih yaptığımı söyledi” dedi.

“ASLINDA 19 NUMARAYI İSTEDİM”

Galatasaray’da giymek istediği forma numarası hakkında da açıklama yapan yıldız oyuncu, “Aslında ilk olarak 19 numarayı istedim ama başka arkadaşım kullanıyormuş. Dortmund’da 12 numara taraftarı temsil eder. Ben de bunu düşünerek 12 numaralı formayı tercih ettim. Ekstra bir güç olarak” dedi.

“11 MEVKİDE YER ALDIĞIM GRAFİĞİ BEN DE GÖRDÜM”

Kendisin 11 mevkide de oynadığının hatırlatılmasının üzerine yıldız oyuncu, sözlerini şöyle tamamladı:

"11 mevkide yer aldığım grafiği ben de gördüm. Aslında bu bir gerçek. Dortmund’daki dönemimde Jürgen Kloop bana her pozisyonda görev veriyordu. Bir maçta da kaleye geçtim. Enterasan bir grafik ama bu bir gerçek. Hangi pozisyonda oynadığım önemli değil. Hocam bana nerede görev verirse elimden geleni yapmaya hazırım. Umuyorum ki Galatasaray’da çok başarılı olacağım ve mutlu olacağız. Oynayacağım ilk maç için sabırsızlanıyorum. Takıma destek vermek için. Hep beraber çok büyük başarılara ulaşacağız."

“FIFA’NIN BÖYLE CEZA VERMESİ OLUMSUZ BİR DURUM”

Galatasaray’a transferi sırasında belgelerdeki eksik imzadan dolayı oynayamayacağı için şanssız bir dönem olduğunu dile getiren Grosskreutz, "FIFA’nın bir oyuncu hakkında böyle bir ceza vermesi çok olumsuz bir durum ama ben bu durumla baş edeceğim. 3 ay boyunca en şekilde çalışıp sonunda takımım için elimden gelen yardımı göstereceğim” diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • mevki 10 yıl önce Şikayet Et
    Her mevkide oynamis , kaleye bile Gecmis . Bana mahalle maclarinda kendimi hatirlatti
    Cevapla