Galatasaray'ın yeni transferinde büyük şok!

Galatasaray'ın dün İstanbul'a getirdiği Kevin Grosskreutz transferinde sorun çıktı.

Galatasaray'ın yeni transferinde büyük şok!
Galatasaray'ın yeni transferinde büyük şok!
GİRİŞ 01.09.2015 12:51 GÜNCELLEME 01.09.2015 16:08
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray transferin son gününde 4 önemli transfer hamlesine imza atarken, Dordmund'dan transfer edilen Kevin Grosskreutz'un lisansının riske girmesi Sarı - Kırmızılı kulüpte sıkıntı yarattı.

Ancak kulüp yetkilileri yaptıkları açıklamada Grosskreutz'un transferindeki tüm bürokratik işlemleri 23.55'de tamamlayıp, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş'a gönderdiklerini ve Kadir Kardaş'ın bu işlemi FİFA'ya göndermesi gerektiğini belirtti.

TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada da Galatasaray'ın Kevin Grosskreutz'un transfer işlemlerini zamanında yetiştirdiğine değin açıklama yapıldı. Ancak FIFA'dan henüz transfere onay gelmemesi kafaları karıştırmış durumda.

Belgeler 00.00.48'de FIFA'ya ulaşmış 

Galatasaray'ın Kevin Grosskreutz'un işlemlerini 23.55'de tamamlayıp göndermesinin ardından TFF görevlilerinin de, işlemi FİFA'ya yine saat 24.00'den önce ilettikleri ancak FIFA'nın sistemindeki tıkanıklık yüzünden TFF'nin gönderdiği belgeler 00.00.48'de FIFA'ya ulaşmış oldu. Böylece takvimde 1 Eylül görünürken FIFA Kevin Grosskreutz'un transferine şimdilik onay vermedi.

Galatasaray Kulübü yetkililerini, TFF ile FIFA arasındaki on line hatta yaşanan bu kaosun çözülmesi için başta TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş olmak üzere FIFA ile temasa geçmeleri gerektiğini belirtiyor ve federasyonun bu durumda acil FIFA ile görüşmeleri hızlandırması gerektiğini vurguluyor.

Galatasaray'ın Grosskreutz transferiyle ilgili kararı FIFA 1 hafta içerisinde verecek.

Grosskreutz ülkesine döndü

Alman futbolcuysa eşyalarını toplamak için ülkesine döndü. Yaşanan sıkıntı nedeniyle Galatasaray, transferi Borsa'ya da bildiremedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • olcay çelik 8 yıl önce Şikayet Et
    transfer bitmiştir adam ülkesine milli takım arası var eşyasını ıvırını zıvırını halletmek için döndü fifa oyuncunun oynaması için olumlu karar verecek
    Cevapla
  • Nart 8 yıl önce Şikayet Et
    Fb liyim yazık bir durum.. Hayır 23:55 te gondermek nedir ? 19:00 da 21:00 da gonderseniz olmuyor mu ? Bu transferi yapacaginiz belli degil mi ? Neden boyle sacma sekilde is yapiyorlar..
    Cevapla
  • Demekki Yok 8 yıl önce Şikayet Et
    demekki yönetimde futboldan anlayan, futbolu bilen kimse yok. Rezillik .
    Cevapla
  • Ne Dandiklik 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu son günde son saatlere transfer bırakma beceriksizliğini gösteren yönetime kim güvenir ? daha bir transferi bile ellerinize yüzünüze bulaştırmışken kulüpten nasıl başarı beklenir?
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    amator kulup dedigin kulup turkiye de en fazla sampiyon olmus. en fazla kupa almis. geri Kalanlari saymiyom daha. 3 dakika sampiyon kutlayanlari unuttunuz. bu gune kadar en az 10 ulke gezdim. turk oldugumu duyan herkez galatasaray diyor. o yuzden amator denilecek en son takim galatasaray
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle