Hamzaoğlu'nun maç sonu isyanı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, deplasmanda 4-1 kazandıkları Torku Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu'nun maç sonu isyanı
Hamzaoğlu'nun maç sonu isyanı
GİRİŞ 30.08.2015 00:16 GÜNCELLEME 30.08.2015 00:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Oyun çok değişti 90 dakika boyunca. Maça iyi başladık, golü de bulduk. Chedjou'nun sakatlığı ile bocalama dönemi yaşadık. İkinci yarıda kırmızı karttan sonra yine inanılmaz bir mücadele gösterdik. Galatasaray işte bu, oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonra da böyle devam edeceğiz."

HAMZA HOCA'DAN SİTEM

"Sezonu bitirdik, 3 kupa aldık, ama camiamız bunu yaşayamadı. Maalesef yaşatmak istemeyenler de oldu ama biz de buna çanak tuttuk. Galatasaray için savaşan bir takım var. Biz bu arkadaşlara sahip çıkmazsak kime çıkacağız? Transferde eleştirildik, Sabri ile anlaştık eleştirildik. Lütfen artık oyuncularımıza, takımımıza sahip çıkalım. Biz birlik olduğumuz zaman her şeyi yapabiliriz."

TRANSFER AÇIKLAMASI

"İki günümüz daha var, bakacağız. Transfer yapmasak bile ben bu kadroya, oyuncularıma güveniyorum."

YORUMLAR 3
  • özcimbomlu 8 yıl önce Şikayet Et
    sen takımına güvenebilirsin ama biz ne sana nede futbolcularına güvenmiyoruz ligde ve şampiyonlar liginde kadro cok yetersiz transfer şart forvet ve sağ beke
    Cevapla
  • Liseli gence 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ülkede futbolla alakası olmayan çoğu kişi yorum yapıyor sadece burada hamza hamza oğlunu suçlamak yanlış bir şeydir
    Cevapla
  • Liseli Genc 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocam sende elestiri hakediyon.Konya yerine Kasimpasa Basaksehir olsa siz 4 yerdiniz.Gs suan top oynamiyor.2-3 oyuncunun bireysel cabasi var.
    Cevapla