Galatasaray'da Gökhan Zan sürprizi!

Galatasaray'ın sözleşme uzatmadığı Gökhan Zan, bugün sürpriz bir şekilde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti.

Galatasaray'da Gökhan Zan sürprizi!
Galatasaray'da Gökhan Zan sürprizi!
GİRİŞ 26.08.2015 14:50 GÜNCELLEME 26.08.2015 14:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cimbom'un yurt dışında yaptığı iki kampın kadrosunda da yer bulamayan deneyimli savunmacı Gökhan Zan, uzun bir süre sonra tekrar Florya'ya döndü.

Son olarak Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'la yaptığı pazarlıklardan sonuç alamayan Gökhan Zan'ın tesislere gitmesi, "Takımda kalacak mı?" sorusunu akıllara getirdi. Galatasaray'ın, Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer'i İstanbul'a kadar davet edip sözleşme imzalamadan geri yollamasının ardından Gökhan'ın tesislere gitmesi bu ihtimali güçlendiriyor.

DENAYER OLMAYINCA...

Transfer için kısa bir zamanı kalan sarı-kırmızılı ekip, resmi transfer döneminin sona ereceği 1 Eylül 2015 Salı gününe kadar kadrosunu takviye etmek zorunda. Şampiyonlar Ligi listelerinin verileceği şu dönemde zamana karşı yarışan Galatasaray'ın, yıldız bir savunma oyuncusu ile anlaşması artık çok düşük bir ihtimal gibi.

YORUMLAR 3
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Korkmayın bişey olmaz
    Cevapla
  • ne demeli 8 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun size acemi yönetimin ve teknik direktörlükten anlamayan hamza hamzaoğlunun derhal istifa etmesi gerek.
    Cevapla
  • .... 8 yıl önce Şikayet Et
    yaziklar olsun ya dogru duzgun bi futbolcu alamadilar buna muhtac olduk gene.cebinde 10 kurus para yok gs gibi bir kulube baskan oluyorsun. bu kadroyla ligde ilk 3 e girse iyi sampiyonlar liginde de fenerin rekorunu egale ederiz 0 puan+ en cok gol yiyen falan.
    Cevapla