Galatasaray'a müjde! Hocası onay verdi

Manchester City Menajeri Pellegrini, Denayer konusunda Galatasaray'ı sevindirecek bir karar alırken, genç oyuncuya bir talip daha çıktı.

Galatasaray'a müjde! Hocası onay verdi
Galatasaray'a müjde! Hocası onay verdi
GİRİŞ 23.08.2015 16:24 GÜNCELLEME 23.08.2015 16:24

Valencia'dan başarılı defans oyuncusu Nicolas Otamendi'yi kadrosuna katan Premier League devi Manchester City'de menajer Manuel Pellegrini, Galatasaray'ı sevindirecek bir karar aldı.

İspanyol teknik adam kadro genişliğinden dolayı adı Galatasaray ile anılan 20 yaşındaki defans oyuncusu Jason Denayer'in kiralık olarak sezonu başka bir takımda geçirmesine onay verdi. Transfer sezonu bitmeden önce Belçikalı oyuncu geçen sezon olduğu gibi başka bir kulübe kiralanacak.

Genç savunmacıyla sarı-kırmızılı takımın yanı sıra Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'nın da ilgilendiği iddia edildi. Fransız basınına yansıyan haberlerde savunmada sorun yaşayan Marsilya'nın da Denayer'i kiralamak istediği belirtildi.

Manchester City ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Denayer, geçtiğimiz sezonu da İskoçya devi Celtic'te kiralık olarak geçirmiş ve performansıyla beğenitoplamıştı.