Albayrak'tan Cumhurbaşkanlığı Sarayı esprisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de bugün Gençlerbirliği ile karşılaşacak Galatasaray Futbol Takımı'nı kabul etti.

GİRİŞ 26.12.2014 17:48 GÜNCELLEME 26.12.2014 18:16
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda basına kapalı gerçekleşen kabulde, sarı-kırmızılı futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, kabulün ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na ilişkin izlenimlerini anlattı.

YABANCI FUTBOLCULAR TÜRK VATANDAŞI OLMAYA KARAR VERDİ ESPRİSİ

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı yabancı futbolcuların çok beğendiğini vurgulayan Albayrak, şunları söyledi:

"Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Özellikle yabancı futbolcular şaşırdı. Türk vatandaşı olmaya karar verdiler. Buraya girdikten sonra dünyada bu kadar güzel saray olduğunu düşünemiyorum. Bunlar hepimiz için gurur verici eserler. Eserler kalacak, bizler ölüp gideceğiz. Bizden sonra gelecek nesiller de ülkeye hizmet edecek. Yabancı uyruklu insanlar buraya geldiğinde bu ülkenin büyüklüğünü, değerini anlayacaklar. Bunların kıskançlık olduğunu düşünüyorum."

YORUMLAR 14
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    sözün bittiği yer !
    Cevapla
  • ercan bayar 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın albayrak o kadar samimi bir insansınki seni bu yüzden çok seviyorum.senin adamlığın adam olmayanlara örnek olur inşallah.
    Cevapla
  • Ayhan Altun 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben FB'liyim fakat GS'li Baskani bu sözlerinden dolayi tebrik ediyorum. Baskan dogru olani ve gercekleri söylüyor.GS'yede basarilar diliyorum.
    Cevapla
  • HÜSEYİN ŞAHİN 9 yıl önce Şikayet Et
    Kendini bu ülkenin vatandaşı olarak gören herkes Ülke adına bu eserden gurur duymaktadır.
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    albayrak abim sana katılmak içinten bile degil büyük olmak güçlü olmak yeni türkiyde osmanlı ecdadımzın ayak sesleri var bir fenerli olarak sizi canı gönülden tebrik ederim vesallam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle