Wenger: Türkler çok gururlu ve...
Arsenal menajeri Arsene Wenger, Galatasaray maçı öncesinde dikkat çeken ifadeler kullandı.
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi son maçında karşılaşacağı Arsenal'da menajer Arsene Wenger sarı-kırmızılı takım hakkında konuştu. Galatasaray'ın gruptan çıkma ya da Avrupa Ligi'ne gitme hedefi bulunmayan maç öncesi açıklama yapan Wenger, sakatların çokluğuna rağmen moralli olduklarını bildirdi.
Fransız teknik adam, Galatasaray karşısında kazanmak için oynayacaklarını ifade ederken, "Galatasaray, Türkiye'de büyük bir taraftar desteği olan güçlü bir takım. Gruplara zor bir başlangıç yaptılar ve Avrupa Ligi'ne bile gidemediler. Ama Türkler çok gururlu insanlar. Kesinlikle bitirişi galibiyet ile yapmak isteyecekler. Gerçekten iyi bir maç çıkaracaklarını tahmin ediyorum. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük takımı. Grup sonuncusu da olsa hiçbir zaman küçümseyebileceğimiz bir rakip değil" şeklinde konuştu.
-
Uğur 10 yıl önce Şikayet Etbu avrupalılar önce sever sonra döver zatenBeğen Toplam 1 beğeni
-
temel candan 10 yıl önce Şikayet Ethasta oluyorum bu acıklamalara ne dıyecektı saldılar 5 atar geliriz mi diyecekti yada gururlu değiller mi diyecekti Yook abicim bu iş öyle değil çok akıllı çok çalışan ve çok güçlüler gururlu gurursuz her kesi yener olay budurBeğen Toplam 2 beğeni