Galatasaray'ın yeni hocası Hamza Hamzaoğlu oldu!

Galatasaray'da Prandelli'nin görevden ayrılmasının ardından takımın başına Hamza Hamzaoğlu getirildi.

Galatasaray'ın yeni hocası Hamza Hamzaoğlu oldu!
Galatasaray'ın yeni hocası Hamza Hamzaoğlu oldu!
GİRİŞ 28.11.2014 09:21 GÜNCELLEME 28.11.2014 16:06
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile yolların ayrılmasının ardından sarı-kırmızılı takımın yeni patronu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray yönetimi, Hamza Hamzaoğlu'nu takımın başına geçirmeye karar verdi.

HAMZAOĞLU DA DOĞRULADI!

İddialar üzerine açıklama yapan Hamza Hamzaoğlu yapılan teklifi doğruladı. Hamzaoğlu "Galatasaray'dan teklif aldım. Prensipte kabul ettim. Galatasaray yönetiminin kararını bekliyorum" dedi.

Malatyaspor, Eyüpspor, Denizlispor'un ardından Akhisar Belediyespor ile başarılı işler yapan Hamza Hamzaoğlu, Fatih Terim'in A Milli Takım'ın başına geçmesinin ardından Ay-Yıldızlı formamıza hizmet etmeye başladı.

Öte yandan Hamza Hamzaoğlu'nun A Milli Takım'daki görevine devam edip etmeyeceğinin ise ilerleyen saatlerde belli olacağının altı çizildi.

YORUMLAR 15
  • bence 9 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru bir karar, italyan hoca diye diye bitirdiler taş gibi takımı, önüne gelenden 4 yedi. bundan daha fazla rezil olamazdık. helal olsun.
    Cevapla
  • m.yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    isabetli bir karar. yabancı teknik adamlar türk futbolcusuna heyecan veremiyor.hırs kazandıramıyor.mekanik bedensel zihinsel taktik ve teknikler de her zaman iyi sonuç veremiyor. fatih terimin ruhu böylece galatasarayın içinde olacak.fatih terimden faydalanma şansı doğacak.
    Cevapla
  • nuri 9 yıl önce Şikayet Et
    İş işten geçince teknik adam değiştiriyorlar neye yaradı. Şampiyonlar ligi bitti neye yaradı, lig zaten tepe taklak gidiyor bi şekilde. Para yedirsinler paso takımlar yabancı teknik adamlara. pek teknikte sayılmaz.
    Cevapla
  • arif 9 yıl önce Şikayet Et
    terim onurlu gururlu kişidir.isteyince gel git demeniz kişileri incitir.kimse oyuncak değil sizlerin arasına girmesi mümkün değil.ağzının payını bir kere aldı.başka kapıya yallah
    Cevapla
  • hanzala musab yeşilyurt 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın hamza hamzaoglu isabetli bir karar olmuş...hayırlı olsun...akhisarı çalıştırmakla galatasarayu çalıştırmak çok farklıdır ama hamzaoglu öncelikle bunu çok iyi bilmeli...bir de yönetim hocanın arkasında durabilmeli...bakın aziz yıldırıma sayın kartalı nasıl kollayıp gözetiyor...başarılar diliyorum sevgili hocam...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle