Galatasaraylıları çıldırtan fotoğraf

Galatasaraylı taraftarlar, Arda Turan'ı Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım'la bir arada görünce çılgına döndü.

Galatasaraylıları çıldırtan fotoğraf
Galatasaraylıları çıldırtan fotoğraf
GİRİŞ 29.06.2014 11:53 GÜNCELLEME 29.06.2014 12:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dün sosyal medyada patlayan bir fotoğraf büyük yankı uyandırdı. Bodrum'da tatilde bulunan Arda Turan, burada ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'la bir araya geldi.

Bu görüşme sırasında çekilen fotoğraf, Galatasaraylı taraftarların büyük tepkisini çekti. Arda Turan'ın Aziz Yıldırım'la bir araya gelerek hata yaptığını belirten taraftarlar, Atletico Madrid'de forma giyen eski Galatasaraylı futbolcuyu Fenerbahçe'ye getirebilecek tek ismin Acun Ilıcalı olacağı iddiasında bulundu. 

YORUMLAR 4
  • caferi tayyar 9 yıl önce Şikayet Et
    GS li olmak baska.. profosyonel olmak baska. GS nin daha yeni Tugaya ne yaptigini gorduk.. Adami tazminatsiz postaladilar.. Utanmadan daralmadan Tugay gibi bir gs liye ayip ettiler. ayni zamanda Hajrovic icin ise sirf isguzarliklarindan milyon euro tazminat odeyecekler.. Iste budur GS.. GS baska GS li olmak baska seydir.. Su andaki yonetim ve GS ile ARDA fenere cok guzel paraya gitse butun sartlari saglansa.. Helal olsun derim cok iyi ettin derim.. Tugaya yapilan saygisizlik ve haksizliga bakinca ARDA nicin kendisini Boyle bir klube karsi zorunlu hissettsinki? Gs li olsan bile git futbolunu oyna kardesim parani kazan.. Ama orada oldugun surece de GS li oldugunu saklama.. EMrenin dedigi gibi gibi Fenerliydim deme.
    Cevapla
  • safa1999 9 yıl önce Şikayet Et
    çok büyütmeyelim. iyi olmamışsa da çok büyütmeye gerek yok!
    Cevapla
  • ahmet şengül 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdi durum şu. gs lilerde onur, şeref ,halsiyet vardır, bunu fblilerden anlamalarını beklemiyoruz. biz ardanın şeref yoksunu hırsız bir adamla görüşmesine kızıyoruz. değilse acunda fb li görüşüyorda gs liler kızıyormu sanki.
    Cevapla
  • caferi tayyar 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahceye transfer olmadigin surece. Istedigi kisiyle gorusme hakkina sahiptir insan kim ne? Hatta fenere transfer olma hakkinada sahip aynen Emre'nin yaptigi gibi.. Tabi sonuclarina katlanmak zorunda kalir.. Birakin kim kiminle istiyorsa gorussun.. Sanki gs ile nikahi var.. da FB ile zina yapiyormus gibi olay yaratiyorsunuz.
    Cevapla