Futbolculardan Soma'ya dev maddi destek!

Florya'da Galatasaraylı futbolcular Soma'da hayatını kaybeden ve yaralanan aileler için harekete geçti. Bunun yanı sıra kulüp ilk hazırlık maçının gelirini Soma'daki ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını açıkladı.

Futbolculardan Soma'ya dev maddi destek!
Futbolculardan Soma'ya dev maddi destek!
GİRİŞ 15.05.2014 15:40 GÜNCELLEME 15.05.2014 18:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Florya'da Galatasaraylı futbolcular Soma'da hayatını kaybeden ve yaralanan aileler için harekete geçti. Sarı kırmızılı oyuncular, Soma'da vefat eden ve yaralanan aileler için yardım kampanyası başlattı.

Takım içinde toplanan yaklaşık 5 milyon liralık maddi yardım ve bağışlar İşçi ailelerine verilecek. Aynı zamanda Florya'da forma, giyecek gibi ürünlerde işçi ailelerine gönderilecek. Hangi futbolcunun ne miktarda para verdiğinin açıklanmayacağı belirtildi. GS TV de bu rakamı doğruladı.

Bu arada Sarı-kırmızılı kulüp yapacakları ilk hazırlık maçının gelirini Soma'daki ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını GS TV açıkladı.

MAÇ BAŞI ÜCRETLER DE SOMA'YA

Ayrıca Galatasaraylı futbolcular, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Kayseri Erciyesspor ile yapacakları karşılaşmanın maç başı ücretlerini Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışlama kararı aldı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bugün yapılan antrenmanın ardından toplanan sarı-kırmızılı futbolcuların, Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında alacakları maç başı ücretlerini, maden faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine gönderme kararı aldığı bildirildi.

Bölgeye yardım malzemesi gönderen Galatasaray Kulübü, futbol takımının yapacağı ilk hazırlık maçının hasılatını da Soma faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışlayacak.

YORUMLAR 1
  • tayfun temas 10 yıl önce Şikayet Et
    iyiki galatasaraylıyım. ben galatasaraylıyım iyiki galatasaraylıyım
    Cevapla