Bülent Yıldırım'dan Felipe Melo itirafı

Melo'nun Emre'ye dil çıkardığı harekete kart göstermeyen derbinin hakemi Bülent Yıldırım kendini savundu. Yıldırım, Melo'nun hareketini maç esnasında görmediğini, sonradan gördüğünü söyledi.

Bülent Yıldırım'dan Felipe Melo itirafı
Bülent Yıldırım'dan Felipe Melo itirafı
GİRİŞ 08.04.2014 09:40 GÜNCELLEME 08.04.2014 12:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yöneten FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım en çok Melo'nun çıkardığı dili görememesi ile eleştirildi.

FELİPE MELO'NUN ÇİRKİN HAREKETİNİ GÖREMEDİ

Yıldırım'ın gözlemcisi MHK'ye Melo'nun dil çıkarmasını göremediğini ve o esnada 4. hakem Adil Sinem'den gereken yardımı alamadığını söylediği öğrenildi.

Tecrübeli hakemin, Brezilyalı oyuncunun dilini çıkardığı esnada ters taraftaki Caner'in kendisine itiraz ettiği için onunla meşgul olduğunu ve o enstantaneyi kaçırdığını ifade ettiği vurgulandı.

"4. HAKEMDEN YARDIM ALAMADIM"

Futbolcuların aşırı tepkisi üzerine 4. hakem Adil Sinem'e kulaklıktan durumu soran Yıldırım'ın gereken desteği de alamadığını söylediği belirtildi. Oyuncuların aşırı tepkisini gören Bülent Yıldırım'ın ısrarla bir şeylerin olup olmadığını Adil Sinem'e kulaklıktan tekrar tekrar sormasına rağmen kesin bir cevap alamadığının altını çizdiği öğrenildi.

MELO'NUN O HAREKETİNİ DE SONRADAN GÖRMÜŞ

Bu arada hakemler, Brezilyalı futbolcunun parmağıyla Bekir İrtegün'e yaptığı 'yiyorsa' hareketini karşılaşma sonunda öğrendi. Gözlemcilerle yapılan toplantıda yayıncı kuruluştan gelen CD izlenerek bu çirkin harekete tanıklık etmiş oldu. 

YORUMLAR 2
  • halil demir 10 yıl önce Şikayet Et
    çifte standart. Şimdi herkes Meloya karşı söylemediğini bırakmıyor.Melonun hareketi centilmenliğe aykırıdır eyvallah.Peki kasımpaşa maçlarında alenen küfür eden emre'ye bu kalemler neden konuşmuyordu.Emrenin dokunulmazlığımı var.
    Cevapla
  • bgungor 10 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık ayıp be. Yuh 6 hakemle bu işi başaramıyanları atın çöpe,her maçtan sonra 3 maymunu oynamamızdan bıktı bu millet, hakemin gözüne gözlük lazım.ÇÖZÜM mü alın ??basket ve salon sporlarında ki gibi kur masa hakemlerini ve Kamera ları anında,tekrar seyredip,orta hakemi hemen uyarsınlar ,sahtekarlık,artislik yapıp seyirciyi hakemi aldatana kes cezayı,bunlardan kaçırdıklarınada MAÇTAN SONRA kes para cezasını,yetimhaneler para görsün.
    Cevapla