G.Saray'dan F.Bahçe'ye tek cümlelik cevap!

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe'nin bugün yaptığı açıklamaya tek cümlelik bir cevap verdi.

G.Saray'dan F.Bahçe'ye tek cümlelik cevap!
G.Saray'dan F.Bahçe'ye tek cümlelik cevap!
GİRİŞ 17.02.2014 15:39 GÜNCELLEME 17.02.2014 16:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sarı-Kırmızılı kulübün resmi sitesinden yapılan bildiride,

"FB Spor Kulübü sitesinden Kulübümüze dönük olarak bugün yapılan açıklamayı yersiz, talihsiz ve ciddiyetten uzak bulduğumuzu ve tarafımızdan bir cevap gerektirmediğini kamuoyunun bilgilerine sunarız. Galatasaray Spor Kulübü" ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR 6
  • sami tümer 10 yıl önce Şikayet Et
    halit bin velit. şu ismini değiştir ya da dürüst ol her hafta atılması gereken oyuncularınız var utanmıyormusun gs lehine hata yapılıyoor diyorsun sahası kapatılıp sonra açılan hangi takım var. bjk yi ersan mı kurtaracak.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    kutsal ittifak(parelel yapı)...Beşiktaş maçından ince ayarı çekiyor?........ ...Beşiktaşın yedek stoperi yok cart haksız yere kırmızı kart?....Beşiktaş aynen GS. maçına traş ediliyor!!!?......vay anam vay?...neymiş şikeci Fenerbahçe Beşiktaşmış?.....tezgah aciip kurulmuş?...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    alp042 ?....Galatasaraya her hafta lehine kararlar veriliyor?.... .....Hatta ligin ikinci yarısı başladı Kutsal ittifak(parelel yapı) tarafından düğmeye basıldı? Galatasaray maçlarındaki tiyatroyu hep beraber seyredeğiz?..
    Cevapla
  • hasan sezer 10 yıl önce Şikayet Et
    alp042. he hakem hataları hep 6s lehine yapılıyor bide utanmadan çıkıp yorum yapıyorsunuz bjk gelecek hafta kimle maçı var ve niye hatalı kırmızı kkart gördü oyuncusu fb ye karşı oynamaması için mı?
    Cevapla
  • alp042 10 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeyi Takmamışlar Bile . Geçen hafta hakem hatası var diye ortalığı yıkan fenerbahçe bu hafta yapılan hataları görmezden geliyor. Sadece bu hafta eğil sürekli fenerin lehine kararlar veriliyor. Sürekli bir baskı kurma çabasına giriyorlar. Bu maça zaten fener galip olarak çıkmıştı bir şekilde vereceklerdi maçı. Fener taraftarı da artık gerçekleri görsün doğrunun yanında olun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle