'Zarar verince Terim ile yollarımızı ayırdık'

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, son günlerde yaşanan olayların Galatasaray'a zarar verdiği için Fatih Terim ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

GİRİŞ 24.09.2013 22:50 GÜNCELLEME 24.09.2013 22:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk Telekom Arena Stadı'nda yapılan yönetim kurulu toplantısında Fatih Terim'in görevine son verilmesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ergün, ''Çok kısaca söylemek gerekirse yönetim kurullarımız son günlerde futbol takımımız ve kulübümüz yaşanan spekülasyonlar sonucu ciddi anlamda zarar olduğu görüldü. Bu zarara bir yerde dur demek gerekiyordu. Biz zaten Fatih Terim'e 2 yıllık kontrat önerildi. Bu önerimiz kabul görmedi. Yönetim olarak ileriye dönük araştırma içine girmek durumunda kaldık.'' dedi.

Yaşanan olaylar sonucunda Galatasaray Kulübü'nün gelenek ve göreneklerinin de zarar gördüğünü kaydeden Ergün, sözlerini şöyle sürdürdü: 

''Bizim gelenek ve göreneklerimiz zarar görünce değerlerimizi koruma adına böyle bir karar almak zorunda kaldık. Fatih Terim'e bundan sonra Milli Takım'daki görevinde başarılar diliyoruz. Hepimiz Galatasaray olarak onun başarılarından dolayı gururlanacağız.''

Şükrü Ergün, Fatih Terim'in gönderilmesinden sonra tepki aldıkları yönündeki bir soruya ise ''Sosyal medyadan çok teşekkür mesajı da alıyoruz.'' diyerek basın mensuplarına açıklama yapmadan ayrıldı.

Öte yandan yönetim kurulu toplantısı sırasında çevikkuvetin Türk Telekom Arena Stadı'nda güvenlik önlemi aldığı görüldü.

YORUMLAR 1
  • Mehmet Yusuf 10 yıl önce Şikayet Et
    hadi be sende. koskoca fatih hoca böyle gönderilince gs gelenekleri zarar görmedi mi?Hocamız haberi tv den öğreniyor.oldu olacak dumanla haber yollasaydınız.
    Cevapla