Fenerbahçe Paraguaylı kaleciyi açıkladı!
Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, kaleci transferini açıkladı. Sarı-lacivertliler, Paraguaylı file bekçisi Soledad Maria Gudelia Belotto Ale'yi renklerine bağladığını duyurdu.
GİRİŞ 27.07.2026 18:51
GÜNCELLEME 27.07.2026 19:22
Fenerbahçe arsaVev Kadın Futbol Takımı, Paraguaylı kaleci Soledad Maria Gudelia Belotto Ale'yi kadrosuna kattı.
Sarı-lacivertli kulübün açıklamasına göre geçen sezon İspanya Liga F Kadınlar Ligi takımlarından Alhama CF forması giyen kaleci Soledad Maria Gudelia Belotto Ale ile sözleşme imzalandı. 22 yaşındaki Paraguaylı kaleci, 2026-27 sezonu sonuna kadar sarı-lacivertli formayı terletecek.
Açıklamada, "Oyuncumuza ‘Kulübümüze hoş geldin' diyor, çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz." denildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
-
kamil 21 dakika önce Şikayet EtDökün dökün saçın savurun döviz altın akçeleri memleketin servetini. Bir gün gelecek mülkün mutlak sahibi kuruşu kuruşuna soracak, şüphe etseniz de o güne kavuşacağız.Beğen
-
Misafir 46 dakika önce Şikayet Etederson oynasaydı kadın takımında.Beğen