FIFA kokartı takan 39 yaşındaki hakemden genç hakemlere mesaj!

FIFA Kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, "Genç kardeşlerimiz var. Onların tecrübelerini artırarak bizim seviyemizde maç yönetebilmeleri ve bizden bayrağı devralmaları için elimizden gelen desteği veriyoruz." dedi.

FIFA kokartı takan 39 yaşındaki hakemden genç hakemlere mesaj!
FIFA kokartı takan 39 yaşındaki hakemden genç hakemlere mesaj!
GİRİŞ 10.02.2026 18:36 GÜNCELLEME 10.02.2026 18:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

2026 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan hakemler için düzenlenen FIFA kokart töreni, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.

Toplantı sonrası FIFA Kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

TFF ve MHK’nın genç hakemlerin gelişimine verdiği değere değinen Karaoğlan, "2026 yılında FIFA Kokartı takmaya hak kazanmış hakemler olarak buradayız. Sizlerle bir araya geldik. Bizim için güzel bir duygu. Güzel bir birliktelik oldu. İnşallah buradaki sinerjiyle birlikte sezonun geri kalanında hem Türkiye’de liglerde başarılarımızın artarak devam edeceğini umut ediyorum. Aynı zaman FIFA Kokartı takmayı hak eden arkadaşlarıma da uluslararası müsabakalarda başarılar diliyorum. Hakemlik çok önemli bir olgu. Bunun farkındayız. Sorumluluklarımızın da farkındayız. Hakem gelişimi çok uzun yıllara dayanıyor. Bir hakemin Süper Lig seviyesinde maç yönetebilmesi için büyük emek gerekiyor. Ben 2004 yılında hakemliğe başladım. Süper Lig’e ise 2019 yılında çıktım. Çok uzun bir yolculuk. Bu yolculuğun sonunda Süper Lig’de görev alıyoruz ancak geriden gelen çok güçlü bir ordu var. Genç kardeşlerimiz var. Elimizden geldiğince onlara destek olmaya çalışıyoruz. Onların tecrübelerini artırarak bizim seviyemizde maç yönetebilmeleri ve bizden bayrağı devralmaları için elimizden gelen desteği veriyoruz. Futbol federasyonumuzun ve Merkez Hakem Kurulumuzun bu konuda çok ciddi çalışmaları var. Genç kardeşlerimizin çok önemli maçlarda görev alacaklarına umut ediyorum ve buna inanıyorum" şeklinde konuştu.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • kemal 57 dakika önce Şikayet Et
    bjk li. net.
    Cevapla
  • Arif kara 2 saat önce Şikayet Et
    Eyvah eyvah mhk da GS hegomanyasi devam edecek.
    Cevapla
  • yalı çoçuğu ali 1 saat önce Şikayet Et
    tamam onladık sizde utanma yok ama bari dün akşamki maçı izledikten sonra bari konuşmasaydın hele atilla hocanın daha önce f.bahçeye yaptığı kıyaklar ortaydayken birde iftira atman tam bir aymazlık
    Cevapla
  • misafir 1 saat önce Şikayet Et
    dün akşamki ali şansalanın f.bahçeye nasıl 3 puan kazandırıp osterwolde yi atmayan ali şansalanı gördükten sonra utanmadan nasıl konuşuyorsun
    Cevapla