Fenerbahçe'nin yıldızı derbi öncesi PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe’nin Brezilyalı kalecisi Ederson, Süper Lig’de Rizespor’la oynadıkları maçın ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.
Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Fenerbahçe kalecisi Ederson'un, eliyle yaptığı iddia edilen hareket gündem olmuştu. Ederson, tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildi.
TFF KARARI DUYURDU
Türkiye Futbol Federasyonu’nun internet sitesi üzerinden açıklanan disiplin sevklerinde Ederson için, “FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü’nün futbolcusu EDERSON SANTANA DE MORAES’in aynı müsabakadaki 'hakareti' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.” ifadeleri yer aldı.

FENERBAHÇE'NİN SAVUNMASI HAZIR
Fenerbahçe, Ederson’un kariyerinde yaptığı benzer hareketlerin yer aldığı bir görüntü derlemesi hazırladı. Özellikle Çaykur Rizespor maçındaki pozisyona benzeyen örnekler toplandı. Brezilyalı kalecinin olası PFDK sevkine karşı savunmada bu görüntülerin kullanılacağı aktarıldı.
-
Yorumcu 1 ay önce Şikayet EtTutuştu GS. Karşıdan neyi eksiltsek derdine düştüler. Bahis soruşturması GS'yi fena terletti...Beğen
-
kOÇ a BOYKUT 1 ay önce Şikayet Et3-5tane sponsorluga kurumu sattılar koc sponsorluk korkusu var satılmıs tff REZİL KURUM REZİL kOC SPONSORLUĞUBeğen
-
ozan 1 ay önce Şikayet Etkoc sponsorluk korkusu var satılmıs tff 3-5tane sponsorluga kurumu sattılarBeğen
-
GS aslanı 1 ay önce Şikayet EtBu adam derbide oynasın. Cezayı sonra versinler.Yedek kaleci bundan daha iyi.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Volki 1 ay önce Şikayet EtAğlakcılar aglamaniza gerek yok Lazoğlu hallederBeğen