VAR için tarihi karar! IFAB'dan flaş değişiklik
Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB), yeni düzenleme ile VAR'da kural değişikliğine gitmek üzere.
GİRİŞ 29.10.2025 16:04
GÜNCELLEME 29.10.2025 16:26
Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB), yeni düzenleme ile kural değişikliğine gitmek üzere.
İKİNCİ SARI KARTLARA VAR MÜDAHELESİ GÜNDEMDE
Yapılan açıklamaya göre kurul, hatalı gösterilen ikinci sarı kartlara VAR’ın müdahale edebilmesi için yeni bir düzenlemeyi gündemine aldı.
Direkt kırmızı kartlara müdahale edebilen ancak ikinci sarıdan görülen kırmızı kartlara müdahale edemeyen VAR için bu karar yeni yılda görüşülecek.
Kuralın görüşüleceği tarih ise 20 Ocak 2026 olarak işaret edildi. Bu önerge, Londra'da yapılması beklenen IFAB Yıllık İş Toplantısı'na sunulacak.
YORUMLAR 2
-
03afyon 22 saat önce Şikayet EtNe alaka be yanlış karar verdiğini düşündüğü pozisyonu hak yemeyi bidaha izle istersen demeliBeğen
-
Misafir 1 gün önce Şikayet Etfutbol olmaktan çıkacak iyice boş kaleye gol atamayan futbolcu için de VAR devreye girsin !Beğen Toplam 1 beğeni