6 gollü maçı kazanıp Süper Lig'e yükseldiler

Ampute Futbol 1. Ligi’ni ikinci sırada tamamlayan Bağcılar Belediyesi Ampute Futbol Takımı, Süper Lig’e yükseldi.

6 gollü maçı kazanıp Süper Lig'e yükseldiler
6 gollü maçı kazanıp Süper Lig'e yükseldiler
GİRİŞ 12.05.2025 20:56 GÜNCELLEME 12.05.2025 21:08

2024-2025 sezonunda Ampute Futbol 1. Ligi’de mücadele eden Bağcılar Belediyesi Ampute Futbol Takımı, hafta sonu Ankara’da deplasmanda son maçına çıktı.

Keçiören Belediyesi Bağlumspor Ampute Spor Kulübü’yle karşılaşan Bağcılar Belediyesi, maçı 4-2 kazandı. Bu skorla birlikte Bağcılar Belediyesi Ampute Futbol Takımı, ikinci olarak Süper Lig’e yükseldi.

İkincilik kupasını kaldırdılar

Maçın bitiş düdüğünün ardından stadyum, coşkulu görüntülere sahne oldu. Futbolcular, galibiyet sevincini büyük bir coşkuyla kutladı. Takım, ikincilik kupasını müzesine götürdü.

Ampute futbol takımını kutlayan Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız, “Sporcularımız bize büyük bir gurur yaşattılar. İlçemiz adına kendilerini tebrik ediyorum. Maddi ve manevi olarak her zaman takımımızın yanındayız. Önümüzdeki yıl Süper Lig’de başarılar diliyorum” dedi.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.