‘Fair Play’ unutuldu: Şampiyonluk maçında gençler sahnede, yumruklar havada

U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarının Bilecik etabında şampiyonluk maçı sonunda yeşil saha bir anda karıştı.

GİRİŞ 29.04.2025 11:18 GÜNCELLEME 29.04.2025 12:40

U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarının Bilecik etabında şampiyonluk maçında istenmeyen olaylar yaşandı.

Bilecik'te 3 gün boyunca devam eden U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları İstasyon Sentetik Sahası'nda oynandı.

6 takımın katıldığı U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında finale A Grubu'nu lider bitiren İstanbul temsilcisi Şirintepespor ile B Grubu'nu lider tamamlayan Sakarya temsilcisi Tankspor karşı karşıya geldi.

Rakibini 1-0 yenen Tankspor, U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarının Bilecik etabı şampiyonu oldu.

MAÇ BİTTİ YEŞİL SAHADA YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Mücadele sonunda iki takım futbolcuları arasında başlayan sözlü tartışmalar bir anda kavgaya döndü. Kavgaya teknik heyetler de dahil olurken, tekme ve tokatlar havada uçuştu.

KAYNAK: İHA
Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.