Kalp krizi geçirmişti! Erdoğan Arıkan'dan 3 ay sonra güzel haber
Trendyol 1. Lig'in 20. haftasında Keçiörengücü ile Sakaryaspor arasında oynanan maçı anlattığı sırada kalp krizi geçiren Erdoğan Arıkan, tedavi ve rehabilitasyon sürecini tamamladıktan sonra görevinin başına döndü.
GİRİŞ 18.04.2025 15:10
GÜNCELLEME 18.04.2025 15:43
Trendyol 1. Lig'in 20. haftasında Keçiörengücü ile Sakaryaspor maçındaki görevinin ardından kalp krizi geçiren TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan'ın tedavi ve rehabilitasyon süreci tamamlandı.
Usta spiker, bugün TRT Spor'da yayınlanan Spor Stüdyosu programı ile 3 ay sonra yayınlara geri döndü.
"ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Programın başında Erdoğan Arıkan'a çiçek de takdim edildi. Daha sonra görüşlerini aktaran deneyimli spiker, "İzleyicilerimize, takımlarımıza, futbolseverlere, TRT ailesine, arkadaşlarıma, aileme ve doktorlarıma çok teşekkür ediyorum. Bugün buradaysam hepinizin, dualarınızın ve yardımlarınızın çok büyük etkisi var." ifadelerini kullandı.
YORUMLAR 8
-
5561 2 ay önce Şikayet EtHoş geldin güzel insan seni seviyoruz İyi ki varsın.. Tekrar geçmiş olsun......Beğen
-
Fener 2 ay önce Şikayet EtGeçmiş olsun, Erdoğan Arıkan AdamdırBeğen Toplam 5 beğeni
-
Jsksjddj 2 ay önce Şikayet EtYeni haberim oldu.erdogan abi candir rabbim guzel eylesin..selam ve dua ileBeğen Toplam 7 beğeni
-
Misafir 2 ay önce Şikayet Ethoş geldin usta spikerBeğen Toplam 2 beğeni
-
Anahtar 58 2 ay önce Şikayet EtGeçmiş olsun güzel insanBeğen Toplam 2 beğeni