Arda Güler için gündem olacak sözler: Real Madrid muhtaç mı? Tesise sokmaz

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Arda Güler'in Real Madrid'de süre alamaması nedeniyle sorun çıkardığı yönündeki haberleri yorumladı.

Arda Güler için gündem olacak sözler: Real Madrid muhtaç mı? Tesise sokmaz
Arda Güler için gündem olacak sözler: Real Madrid muhtaç mı? Tesise sokmaz
GİRİŞ 26.10.2024 13:30 GÜNCELLEME 26.10.2024 13:30
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, milli futbolcu Arda Güler ile ilgili viral olacak açıklamalara imza attı.

Kontraspor'da gündemi yorumlayan Kahveci, İspanyol basınında Arda Güler'in Real Madrid'de süre alamaması nedeniyle sorun çıkardı iddiaları için konuştu.

"REAL MADRİD ARDA GÜLER'E Mİ MUHTAÇ"

Real Madrid'de hiçbir futbolcunun vazgeçilmez olmadığını aktaran Nihat Kahveci, "Koskoca Real Madrid Arda Güler'e mi muhtaç? Arda Güler vazgeçilmez mi? Mbappe vazgeçilmez değil, Vinicius vazgeçilmez değil. Böyle bir takımdan bahsediyoruz" dedi.

"ARDA SORUN OLUŞTURSA TESİSE SOKMAZLAR" 

Real Madrid'in sorun çıkaran oyuncuyu yok ettiğini vurgulayan Kahveci, "Vinicius yokken Cristiano Ronaldo vardı. Kimse vazgeçilmez değil bu takımda. Ancelotti de vazgeçilmez değil. Böyle bir takımda Arda Güler bunu bilmiyor mu? Arda'nın sorun oluşturduğunu görseler şu an tesise sokmazlar. Sorun çıkaran oyuncuyu buralar yok ediyor çünkü oyuncuyu vazgeçilmez yapmıyor hiçbir zaman" ifadelerini kullandı.

"İSPANYOLLAR, ARDA GÜLER'İ SEVİYOR"

Söz konusu haberler için İspanya basınını işaret eden Nihat Kahveci, sözlerine şöyle devam etti:

"Herkes gidiyor geliyor, Real Madrid hep şampiyon oluyor. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'ni hep kazanıyor. Ancelotti tecrübeli, senin aldığın nefesten, mimiğinden bilir sorun çıkarıp çıkarmadığını. Bence biraz İspanya basını da işin içine girerek çıkıyor bu haberler. Arda Güler'i seviyorlar, sempatik oyuncu. Bir de geçen sene az aldığı sürede 6 pozisyonda 6 gol atmış Arda'nın daha çok süre alması gerektiğini söylüyorlar."

Son olarak Arda Güler'in fiziksel gelişimine de değinen Kahveci, "Bir de bu sene Arda Güler fizik olarak daha iyi, daha çok mücadele ediyor. Özellikle bizim milli maçlarda görüyorum, o yönünü de gösteriyor" diyerek konuşmasını noktaladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Acele Etmemeli 22 dakika önce Şikayet Et
    Daha yolun başında. Daha serinkanlı, mutedil, sabırlı olmalı. Yeteneği aşikar. Bunu kimse tartışmıyor. Ama yeteneğin yanında tecrübe, kondisyon, oyun okuma, takıma uyum becerileri de gerekiyor. Dünyanın en yetenekli sporcuları da aynı yollardan geçti. Merdivenleri teker teker çıkarsan sendelediğinde ayağının altında bir zemin olur. Asansörle hızlı çıkarsan bir kaza olursa çakılabilirsin
    Cevapla
  • Misafir 27 dakika önce Şikayet Et
    o zaman reale gitmeyecekti
    Cevapla
  • Muhsin 39 dakika önce Şikayet Et
    Muhtaç değilse almasaydı. Bir futbolcuyu alıpda oynatmamak nedir ? Arda' nın oynaması, tecrübe edinmesi gereken yılları oturmakla geçiyor.
    Cevapla
  • misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Real Ardaya muhtaç değil. Arda reale muhtaçmı. Oda değil. Dünyada yüzlerce kulüp var.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Kardeşim her hafta arda kadroda mı oynuyormu ne çalım attı, herşeyi haber yapmaya çalışan medya çocuğu bozacak, kendini hazır tutacak hoca gerektiğinde oynatacak ne yani ilk 11 e alıp 30. Dakikada çıkarsa daha mı iyi. Bırakın çocuk oynasın sürekli haber yapcam diye kariyerini bitirecekler. Parasını tıkır tıkır alıyordur 5 yıl sözleşmesi var. Arda medya kadar problem yapmıyordur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle