Ronaldinho için yeni meydan okuma! Futbola geri dönüyor

Brezilyalı eski efsanelerden Ronaldinho, kulüp sahibi olarak çok sevdiği futbola geri dönüyor. Ronaldinho, Kuzey Amerika üçüncü liginde yer alan Greenville Triumph'u yatırımcı grubuyla birlikte satın aldı.

Ronaldinho için yeni meydan okuma! Futbola geri dönüyor
Ronaldinho için yeni meydan okuma! Futbola geri dönüyor
GİRİŞ 10.10.2024 23:46 GÜNCELLEME 10.10.2024 23:46

Brezilyalı efsane Ronaldinho, futbol hayatına kulüp sahibi olarak geri dönmeye hazırlanıyor.

44 yaşındaki futbol insanı, Kuzey Amerika üçüncü liginde yer alan Greenville Triumph'u daha önce de iş birliği yaptığı bir yatırımcı grubu ile satın aldı.



HEDEFİ ABD'DE SÖZ SAHİBİ OLMAK

beIN Sports'ta yer alan habere göre, kariyeri boyunca Barcelona, PSG ve Milan gibi devlerde oynayarak ulaşılması zor başarılara imza atan Ronaldinho'nun yeni meydan okuması ise Greenville'i ABD’de söz sahibi bir kulüp haline getirmek oldu.

Kariyeri boyunca büyük başarılara imza atan Brezilyalı isim; bir Ballon d'Or, bir Dünya Kupası, bir Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 12 kupa kazanma başarısı gösterdi.

Göze hoş gelen futboluyla bir neslin sevgilisi olan yetenekli hücum oyuncusu bu süreçte çıktığı 561 karşılaşmada; 202 gol attı ve 171 asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.