Fatih Terim'in yeni rotası hakkında sürpriz iddia

Geçtiğimiz sezon Yunanistan ekibi Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim'in geleceği belirsizliğini koruyor. Azerbaycan basınından Terim'in geleceğiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

GİRİŞ 02.10.2024 13:34 GÜNCELLEME 02.10.2024 14:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in geleceği belirsizliğini koruyor. Aktif olarak takım çalıştırmayan deneyimli teknik adam, geçen sezon Yunanistan'ın köklü kulübü Panathinaikos'u çalıştırmıştı. Terim'in geleceği hakkında Azerbaycan'dan yeni bir iddia ortaya atıldı. 

GELECEK DURAĞI NEFTÇİ BAKÜ OLABİLİR

Azerbaycan basınından Sportinfo'nun iddiasına göre; Fatih Terim, Azerbaycan'da bir takım çalıştırmak istiyor. Habere göre, Terim'in bir sonraki durağı Neftçi Bakü olacak. Azerbaycan'da Terim'in maaşını karşılayabilecek tek takımın Neftçi Bakü olduğu öne sürüldü.

16 KEZ ZAFERE ULAŞTI

Kariyerinde 8 tane Süper Lig şampiyonluğu olan Fatih Terim, UEFA Kupası dahil olmak üzere toplam 16 kez kupa sevinci yaşadı.

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

YORUMLAR 5
  • yusuf 28 dakika önce Şikayet Et
    Bu reklamı da kendisinin yaprırdığına eminim..ama isbat etmek zorunda da değilim..!
    Cevapla
  • Konyaspor 1 saat önce Şikayet Et
    Fatih hocam macera arama gel Konyasporu bu çıkmazdan kurtar şampiyon yap bizi hocammmm
    Cevapla
  • ALPEREN 24 2 saat önce Şikayet Et
    Manchester United a git
    Cevapla
  • velhasıl 2 saat önce Şikayet Et
    Gardaş yanlış yapıyor. Panatinaykos Şampiyonluğa koşarken Bunu getirdiler Adamlar 4. cü bitirdi Ligi :))))))))))))))) ŞİŞİRİLMİŞ İMPARATOR BU inanmayın kanmayın
    Cevapla
  • Cemlle 2 saat önce Şikayet Et
    Bu Terim ne kadar uyanik adam...cok ciddi baglantilari var...surekli hakkinda haberler cikartip hem gundemde kalmayi hem de surekli aranan istenen adam imaji vermeyi basariyor...hocaligi 5 para etmez ama baglanti kurma ve is bulmada adam harbi cok cok iyi...
    Cevapla