Ronaldo sosyal medyada 1 milyarı aşan ilk kişi oldu!

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, sosyal medya platformlarındaki toplam takipçi sayısı 1 milyarı aşan ilk kişi oldu.

GİRİŞ 14.09.2024 11:12 GÜNCELLEME 14.09.2024 11:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

BBC'nin haberine göre, ünlü futbolcu Ronaldo'nun, Instagram, Facebook, X, YouTube ile Çin Merkezli Weibo ve Kuaishou platformlarındaki toplam takipçi sayısı 1 milyar sınırını aştı.

Yıldız futbolcunun bu takipçi sayısına, geçen ay YouTube platformuna katılma kararını açıkladıktan sonra ulaştığı düşünülüyor. Ronaldo'nun YouTube'daki kanalı, bir hafta içinde 50 milyon abone sayısını geçmişti.



İngiltere merkezli PP Foresight teknoloji firmasından sosyal medya uzmanı Paolo Pescatore, 1 milyar takipçi sayısını "şaşırtıcı bir sayı" olarak nitelendirirken, "Bu, insanların teknoloji sayesinde yeni ve genç kitlelere ulaşma gücünü gösteriyor." ifadesini kullandı.

Sahalarda sıkça Ronaldo ile karşılaştırılan Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin toplam 623 milyon, ünlü şarkıcılardan Selana Gomez'in 690 milyon, Justin Bieber'in 607 milyon ve Taylor Swift'in 574 milyon takipçisi bulunuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • onur 3 gün önce Şikayet Et
    Herşeyin en iyini hakediyor.Herşeyin en iyisi ise İslam la şereflenmektir.İnşallah bu şerefe ulaşır.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 3 gün önce Şikayet Et
    Vel asr suresinde Rabbimiz insanların çoğunun hüsranda olduğunu belirtir . Gerçekten boş işleri , ne bu dünyaya ne ahirete faydalı olmayan işlerin peşinden koşarlar . Bir futbolcunun takipçisi olsam ne olacak olmasam ne olacak ?
    Cevapla
  • Murat 3 gün önce Şikayet Et
    TOGG'U durduramazsınız
    Cevapla
  • hakan 3 gün önce Şikayet Et
    Demekki dünyada 1 milyar boş adam var
    Cevapla
  • rivrivriv 4 gün önce Şikayet Et
    Ne kadar boş insan var. Başkalarının hayatlarını takip edip,yetersizliklerini yönetimleri eleştirerek kapatan.
    Cevapla
  • Dağdaki Çoban 4 gün önce Şikayet Et
    Kral adam. Örnek insan. Rabbim hidayet nasip etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle