Maç esnasında skandal hareket! Hakem görür görmez oyundan attı

Korner kullanmadan önce saha kenarında tuvalet ihtiyacını gideren futbolcu, hakem tarafından oyundan atıldı.

GİRİŞ 20.08.2024 22:32 GÜNCELLEME 20.08.2024 22:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Güney Amerikalı futbolcu Sebastian Munoz'un başına gelen olay, futbol dünyasında nadir görülen ancak oldukça tartışmalı bir durumu gözler önüne serdi. Copa Peru maçında, Atletico Awajun ile Cantorcillo FC karşılaşmasının 71. dakikasında Munoz, korner kullanmadan hemen önce saha kenarında tuvalet ihtiyacını gidermeye karar verdi.

Bu davranışı, rakip takım oyuncusunun dikkatini çekti ve hakemin uyarılmasıyla sonuçlandı. Hakem, hiç tereddüt etmeden Munoz'a kırmızı kart gösterdi. Munoz, başta bu karara itiraz etmeye çalışsa da, hakem kararını değiştirmedi ve oyuncuyu sahadan gönderdi.

Bu olay, futbol tarihinde benzer durumların yaşandığı tek örnek değil. 2017 yılında İngiltere National League'de Salford kalecisi Max Crocombe, maç sırasında benzer bir davranışta bulunduğu için oyundan atılmıştı. 2016'da ise Mansfield forvetı Adi Yussuf, tribün arkasında ihtiyacını giderdiği için beş maç men cezası almıştı. Hatta dünyaca ünlü kaleci Jens Lehmann, 2006 yılında bir Şampiyonlar Ligi maçında reklam panosu arkasında benzer bir durumda yakalanmıştı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • paşalı 3 hafta önce Şikayet Et
    adam 10 numara ne var bunda,yeni oyun kurmak için zaman kazanıyor,belkide .şerken düşüne biliyor
    Cevapla
  • heaa 3 hafta önce Şikayet Et
    Tmm orda yapmak hic hoş degilde, sıkışmış demek adam looo
    Cevapla
  • ercan 3 hafta önce Şikayet Et
    sen sıkısınca orta yere yapıyor musun
    Cevapla
  • cakal ali 3 hafta önce Şikayet Et
    demek mac øncesi bir sey yememek icmemek gerek
    Cevapla
  • isimsiz 3 hafta önce Şikayet Et
    bizdekiler de tombala çeker
    Cevapla