Volkan Demirel'den olaylı Göztepe maçı için açıklama! Ali Koç'a flaş eleştiri

Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından teknik direktör ve yorumcu Volkan Demirel, Göztepe karşılaşmasında sahaya giren Ali Koç'u eleştiren bir açıklama yaptı. Genç teknik adam, Başkan'ın sahaya gitmemesi gerektiğini söyledi.

GİRİŞ 20.08.2024 11:05 GÜNCELLEME 20.08.2024 13:21
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Göztepe- Fenerbahçe karşılaşması haftaya damga vurdu.

Müsabaka 2-2 eşitlikle sona ererken ikinci yarının başında Fenerbahçe başkanı Ali Koç sahaya indi ve çıkarken de saha içerisinde yere itildi.

O anlar dünya basınında geniş yankı uyandırırken şimdilerde yorumculuk yapan Volkan Demirel, Koç'u eleştiren açıklamalara imza attı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u Göztepe karşılaşmasında sahaya girmesi nedeniyle eleştiren Volkan Demirel, Koç'un yanlış karar aldığını vurguladı.

"BAŞKAN'IN ORAYA GİTMEMESİ LAZIM"

Asist Analiz Youtube kanalında Göztepe karşılaşmasında yaşananlar hakkında açıklamalarda bulunan Demirel, "Başkanın oraya gitmemesi lazım. Birinin, 'Dur başkan ben giderim.' demesi lazım. Giderken kimse fark etmiyor, dönüşte oraya gittiğiniz görülünce de ister istemez taraftar bu...Parasını biriktirmiştir, harçlığından kesmiştir, babasından para almıştır, ben de yaptım bunları... Fenerbahçe maçına gitmek için okul da kırdım, babamın cebinden harçlık da aldım." dedi.

"ARKADAN VURMAK ÇOK YANLIŞ"

Taraftarın her zaman haklı olacağını vurgulayan genç teknik adam, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

Taraftar oraya gelirken mutlu olmaya, kazanmaya, sinirini stresini atmaya geliyor. Taraftar her zaman haklıdır. Taraftar ister, küfreder, bağırır, atar...Yapılması gerekiyor mu? Hayır, ama bu ortama girildiği zaman, o stadyumda bunlar oluyor, her yerde oluyor. İngiltere'de oluyor, Almanya'da oluyor... Başkan dönerken yapılan durum da hiç hoş değil. Birine arkadan vurmak çok yanlış. Yüz yüzeyken vurabilirsin, o zaman eşitiz zaten. Yeni federasyonla beraber, iyi cezalarla bunun önüne geçmemiz lazıml."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • ORHAN 3 hafta önce Şikayet Et
    Taraftarın polisin gözünün önünde formaları gasp edilsin yakılsın.Dışardan gelenlerin otobüsü polis tarafından maç başladıktan sonra stada gelmesine izin verilsin ancak içeri girmelerine izin verilmesin.Girenlere biber gazı sıkılsın.Başkanda yerinde oturup maç izlesin öyle mi ?
    Cevapla
  • Sami 3 hafta önce Şikayet Et
    Sapla samanı karıştırmayın.Polisiye olaylardan ne Fenerbahçe nede Göztepe taraftarı sorumlu tutulamaz.Formayı yakanlar ,arkadan iktirenler,sahaya girenler sorumludur………
    Cevapla
  • Ctndmr 3 hafta önce Şikayet Et
    Stadı yaktınız polis arabalarını ters çevirip taşladınız , bir önceki sezon bitmiş maç kimse kalmamışken stad bastınız zavallı saha müdürünü 7 kişi dövdünüz daha sayayım mı ?
    Cevapla
  • Ahmet 3 hafta önce Şikayet Et
    Siz de aynı şekilde daha fazlasını yapıyorsunuz şikayet yok etme bulma dünyası
    Cevapla
  • Semze 3 hafta önce Şikayet Et
    ne diyorsun oğlum sen Allah'ını seversen
    Cevapla
  • Mustafa 3 hafta önce Şikayet Et
    İngiltere futbolun eşiği adamlar adam gibi oturup maçını izleyip gidiyor Volkan bey küfür yok taskinlik yok sadece futbolun gereği neyse onu yapıyorlar nerede ise trubunler stadla birleşik girip içeride futbol bile oynayabilirler bu bizim ülkede olan bişey düzen yok ceza yok herşey federasyon ve spor bakanlığında biter ama işte Türkiye düzeni ne diyelim hiç biseyimiz düzgün
    Cevapla
  • Gurbetçi 3 hafta önce Şikayet Et
    Yaw kaç kere gördüysen sallıyon me güzel.içip içip cam çerçeve yağma her ayak var ingilizlerde şampiyonada gördük bizim burda azgınmı azgındır ingilizler
    Cevapla
  • Biri 3 hafta önce Şikayet Et
    Acun en kısa zamanda tv8 e yorumcu olarak alıp susturur
    Cevapla
  • Abdullah bey 3 hafta önce Şikayet Et
    Volkanımız dolmuş a binmiş ona yakışmaz dolmuş minibüs…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle