Erman Toroğlu, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nun sürpriz teklifini açıkladı!

Eski futbolcu, eski hakem ve günümüzün futbol yorumcusu Erman Toroğlu, canlı yayında TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan teklif aldığını ancak teklifi reddettiğini açıkladı.

GİRİŞ 06.08.2024 22:42 GÜNCELLEME 06.08.2024 22:42
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış
 
 

Süper Kupa finalinde Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 5-0'lık tarihi bir farkla mağlup etmesinin ardından Erman Toroğlu, katıldığı canlı yayın programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

"TFF BAŞKANI HACIOSMANOĞLU, MHK BAŞKANLIĞI TEKLİF ETTİ"



Canlı yayında yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanolu tarafından Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığı teklifi aldığını açıklayan Toroğlu, "TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bana MHK Başkanlığı teklif etti. Kabul etmedim. Hakemliğe başlarken yemin ettim çünkü." ifadelerini kullandı.

 

GALATASARAYLILARI KIZDIRACAK SÖZLER

Süper Kupa finaliyle ilgili ise Galatasaraylı futbolcuların isteksiz bir futbol ortaya koyduğunu Toroğlu, "Şimdi söyleyince kızacaklar ama sanki Galatasaraylı futbolcular Büyükekşi'nin gittiğine çok üzülmüşler gibi geldi bana. Giden TFF, hayatımda gördüğüm en kötü ve en taraflı federasyondu. Galatasaray taraftarıydı, Galatasaray'a geçen sezon çok kıyak yaptılar. Bunu görmemek için aptal olmak lazım!" dedi.

"TÜRKİYE'DE KİMYALAR BOZULDU"

Toroğlu, "Mourinho geldikten sonra Türkiye'de kimyalar bozuldu. Mourinho'nun şekli, kafa yapısı, hareketleri çok farklı. Galiba Galatasaraylılar Portekizli hoca ile rekabet edecek teknik adam arıyor" ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 76
  • Mehmet YILMAZ 1 ay önce Şikayet Et
    Yaş 80 e dayanınca böyle beyinsel sıkıntılar olması normal tabi, saçları at kuyruğu yapmak saçı sakalı yeşile boyamak, maalesef sıkıntılı zamanlar.. O yüzden söylediklerine fazla itibar etmeyin , bunlar bugün ak dediğini yarın kara derler, esen rüzgara göre yön alırlar, ciddiye almayın yaş seksen beyin bitik.
    Cevapla
  • kerem 1 ay önce Şikayet Et
    erman toroğluna ne olduysa kitap yazdıktan sonra oldu. gs antipatisi, fb yanaşma olayları hep bu yüzden.
    Cevapla
  • Hacı 1 ay önce Şikayet Et
    Erman hoca gibi adamlara ıhtiyacı var Türk futbolunun
    Cevapla
  • Ömer 1 ay önce Şikayet Et
    İyi bir Fenerbahçeli olduğunu ortaya koymuştur bu açıklama ile. Erman bey lütfen geçen sezon hem Galatasarayın hemde Fenerbahçe'nin lehine ve aleyhine yapılan hataları toplayın bir program yapın kamuoyu aydınlansın.Yureginiz varsa.
    Cevapla
  • hadi o 1 ay önce Şikayet Et
    Bunamaya başlamış bu adam madem o kadar etkili yetkili bilgili becerikli de ondan mı avrupayı bırakıp TÜRKİYE YE geldi yoksa avrupada iş bulamadı da kendini mi ıspatlamaya mıgeldi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle