İsrail Milli Takımı'na Paris'te büyük şok!

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda futbolda oynanan İsrail - Paraguay karşılaşmasında taraftarlar, tribünde 'Soykırım Olimpiyatları' pankartı açarak, İsrail'i protesto etti. Tribünlerde Filistin bayrakları da yer aldı.

GİRİŞ 27.07.2024 23:45 GÜNCELLEME 28.07.2024 09:49
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda erkekler futbol branşı D Grubu'nda İsrail ile Paraguay Parc des Princes Stadyumu'nda mücadele etti.



Müsabakayı izlemeye gelen bazı taraftarlar, 'Soykırım Olimpiyatları' pankartı açarak, İsrail'i protesto etti.



Taraftarlar ayrıca tribünlerde Filistin bayrakları açtı. Karşılaşmadan Paraguay 4-2'lik skorla galip ayrıldı.

İSRAİL MARŞI ISLIKLANDI

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 49
  • Murat. 1 ay önce Şikayet Et
    Gençlere özgürlük çocuklara özgürlük adı altında olimpiyat lara çocuk katilinin ne işi var kahrolası siyonist.teroristler
    Cevapla
  • RAMAZAN KARAKAYA 1 ay önce Şikayet Et
    Çocuk bebek demeden masum insanları aç susuz bırakıp katleden organlarını gaspeden eli kanlı siyonist katil yahudi cemaati yeryüzünde hem katil hemde savcı.yahudinin,hıristiyanın iyisi olmaz iyi olsalar kâfir olup Allah'a şirk koşup masum insanları katletmezlerdi.Hak geldi batıl zail oldu.Allah katında din islam olup islamiyetde ruhbaniyet din adamı sınıfı olmayıp mesaj insanadır,.
    Cevapla
  • frdun 1 ay önce Şikayet Et
    Türk tarafı olarak katılmamamız gereken bir organizasyondu, katliamlarına rağmen israilin şeref konuğu olarak orada yer alması olimpiyatlar adına çok utanç verici.. Türkiye baştan gitmemesi gerekirdi, hadi gitti kültürümüzü yansıtmayan bizden olmayan kıyafetlerle orada olmamızın manası nedir..
    Cevapla
  • Türk 1 ay önce Şikayet Et
    Soykırım yapıyo ama kimseyi iplemiyo neden.. Çünkü Müslümanlar bir değil dağınık.. Hamisi yok..
    Cevapla
  • Hakikî türk 1 ay önce Şikayet Et
    Tribunlerde gömek istediğimiz hareketler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle