Hacıosmanoğlu'nun mesajının ardından: TFF'de ilk istifa geldi!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, eski yönetimin göreve getirdiği isimlerin istifalarını istemişti. Hacıosmanoğlu'nun bu çağrısı sonrası TFF'deki isimler, görevlerinden ayrılmaya başladı.

GİRİŞ 22.07.2024 07:27 GÜNCELLEME 22.07.2024 09:43
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış
 

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da yapılan genel kurulda TFF'nin yeni başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, federasyon kurullarında görev yapan yöneticilerin ayrılmasını istemişti.

Hacıosmanoğlu, “Elbette burada seçim yapıldı, yönetim seçildi, denetleme seçildi, başkan seçildi. Ben buradan federasyonun kurullarına çağrı yapıyorum. Elbette at sahibine göre kişner. Biz oradaysak ona göre hareket edecekler ama etik olanı seçilen başkan ve yönetimin önünü açmak buradan kamuoyu adına talebim yarından tezi yok istifalarını makama sunsunlar" demişti.

Oda TV'nin haberine göre; TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Başkanı Av. Dr. O. Hakan Öncel istifa etti.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU'NUN YÖNETİM KURULU

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim listesinde şu isimler yer alıyor:

"Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral, Zehra Neşe Kavak, Lale Cender, Fuat Gökdaş, Cengiz Gökay, Zafer Bahadır Saraç, Mevlüt Aktan, Bayram Akgül, Hasan Surözü, Ceyhun Kazancı, Mustafa Temel Bozbağ, Ural Aküzüm, Bilal Aslan"

Yedek Listesi:

"Murat Şahin, Hüseyin Yangın, Seymen Gençtürk, Adem Doğru, Gürkan Uğur, Fazlı Çilingir, Ediz Giray , İbrahim Özbay, Metin Akyüz, Kazım Şengöçgel, Muhammet Akçay, Esma Esin, Bilal Tuğrul, Burak Akkan”

 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 66
  • Ünal 41 1 ay önce Şikayet Et
    Milli takımın başına Türk hoca getirilmeli ama yine Şenol fatih deyip eskilerle olmaz Sergen Yalçın İlhan palut gibi gençler
    Cevapla
  • Batu iletişim 1 ay önce Şikayet Et
    Aynen öyle inanıyorumki adaletli yönetir taraf tutmaz çünkü Trabzonlularda Allah korkusu var haksız kazancı çoğumuz sevmeyiz
    Cevapla
  • zeynel 1 ay önce Şikayet Et
    "Ekibimle gelirim" mafya kültürüdür.
    Cevapla
  • Hırsızsavar 1 ay önce Şikayet Et
    Sizin ekipten olmayan mafyamı oluyor
    Cevapla
  • Bülent 1 ay önce Şikayet Et
    galatasaraylıyım. başta galatasaray ve fenerbahçe başkanları olmak üzere futboldaki tüm kirli yüzlerin temizlenmesi şart. Hacıosmanoğlu'ndan ümitvarım
    Cevapla
  • Taraftar 1 ay önce Şikayet Et
    Milli takıma hak etmeyeni evladınız olsa bile koymayın.Haketmeyen takım değil hakeden takım kazansın haramı sevenleri sevindirmeyelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle