Sosyal medya Barış Alper'i konuşuyor: Ye Barış'ım ye...

Hollanda maçında Van Dijk'a karşı gösterdiği mücadele ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Barış Alper Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medya Barış Alper'i konuşuyor: Ye Barış'ım ye...
Sosyal medya Barış Alper'i konuşuyor: Ye Barış'ım ye...
GİRİŞ 09.07.2024 22:49 GÜNCELLEME 09.07.2024 22:55
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'da Hollanda'ya karşı gösterdiği üstün performans sonrası Barış Alper Yılmaz'ın çocukluk fotoğrafı çok konuşulanlar arasına girdi.

Galatasaraylı yıldız, babasıyla meşhur çocukluk fotoğrafını yeniden canlandırdı.

Milli futbolcu, babasını yemeğe çıkardı ve yine et yerken poz verdi. Bu paylaşım, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü ve gündem oldu.

Kullanıcılar özellikle "Ye Barış'ım ye..." şeklinde yorumları ile 24 yaşındaki yıldıza destek verdi.

İşte Barış Alper'in o paylaşımı:

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Tekin 2 ay önce Şikayet Et
    Seyirci robotlaşmış futbolcu seyretmek istemiyor.Arda gibi Barış gibi süprizlere gebe futbolcuları görmek istiyor. Torpil ile GS a Milli takıma alındı diyen gözü dönmüş FB lilere bakmayın siz
    Cevapla
  • Meryem 2 ay önce Şikayet Et
    İyi oynadığı maç var iyi oynamadığı maç var kimsenin yargılamaya hakkı yok
    Cevapla
  • Ali Alkaya 2 ay önce Şikayet Et
    Bundan elli gömlek üstün çocuklar topçu olamıyor. Arkan olacak. İkinci ligi Üçüncü ligi gezeyim bundan daha iyi bir sürü futbolcu bulurum. başka da bir şey demiyorum.
    Cevapla
  • Erkan 2 ay önce Şikayet Et
    Futboldan anlamadığın belli
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Kaçtane var mesela neden hiç bir futbol kulübü bulamıyor ayrıca barışta 2.ligden geldi Galatasaray'a ya i demekki torpil ile değil çalışarak geldi ve mevkisinde oynayan dünya piyasasi olan zaha ziyech tete gibi adamları yedek bıraktı bu çocuk
    Cevapla
  • insanlık 2 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın en iyi defansı adamı sürekli faul yaparak bile tutamadı. Dizlerindeki yara bereye bakmak maçta neler olduğunu anlamak için yeterlidir. Fotbolun bir takım oyunu olduğunu unutmamak lazım. Ortada bir başarı veya başarısızlık varsa tüm oyuncuların buna katkısı vardır.
    Cevapla
  • Yusuf 2 ay önce Şikayet Et
    Kötü yorum yapanlara diyecek birşey bulamıyorum adam bizi ülkemizi temsil etmiş ya ne oluyor bu millet e bi milletin ne siyaseti ne hasetliği nede ırkçılığı biter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle