Görüntüler gündem olmuştu! Neden tokalaşmadı? Cenk Tosun'dan Büyükekşi açıklaması

A Milli Takım'ın golcüsü Cenk Tosun, futbolcularla tokalaşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin elini sıkmaması nedeniyle ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

GİRİŞ 08.07.2024 20:41 GÜNCELLEME 08.07.2024 20:41
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) çeyrek finalde Hollanda'ya elenen A Milli Futbol Takımı, dün gece yurda döndü.

Ay-Yıldızlı takımın golcüsü Cenk Tosun, Milli Takım kampında futbolcularla tokalaşan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin elini sıkmaması nedeniyle ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

"Bilinçli bir şey değildi"

Ekol TV'ye konuşan Cenk, "Başkanın elinin sıkmaman bilinçli bir şey miydi? O anda ne oldu?" sorusu üzerine şu yanıt verdi:

"Bilinçli bir şey değildi. Başkanla ondan bir dakika önce bir sohbetim olmuştu. O yüzden bir dakika sonra yine el vermemek için ben arkadan dolandım. Yanlış anlaşıldı. Ben öyle bir saygısızlık yapmam kimseye."

"Beşiktaş'ta kalmak isterim"

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren tecrübeli golcü, "Beşiktaş ile devam edecek misin?" sorusunu ise şöyle cevapladı:

"Ben turnuvanın tadını çıkardım. Şimdi ailemle tatilin tadını çıkaracağım. Ondan sonra kararımı vereceğim. Bildiğiniz gibi şu an boşta bir oyuncuyum. Tabi Beşiktaş'ta kalmak isterim ama şu an önce bir tatilimi düşüneceğim, ailemle tatile gideceğim."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • xxxx 2 ay önce Şikayet Et
    helal olsun cenk tosuna taktir ettim
    Cevapla
  • mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    forvetsiz maçlara çıkıldı, tamamen menajerlerin kurudğu kadro ile oynandı. yazık oldu milli takıma. tff ve hamit git artık bıktırdınız...
    Cevapla
  • German 50 2 ay önce Şikayet Et
    Pekde merak etmiyorum
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bizim bu insanimiz iyice çirkinlesti. Herkes yanlis bir tek kendileri dogru. Futbol klübleri taraftari ise iyice migde bulandirici bir durum haline geldi. N teknikdirktöre nede futbolculara karsi saygilari kaldi. Akli olan futbolcu bu ülkye gelmez
    Cevapla
  • Hüseyin- 2 ay önce Şikayet Et
    Dedikodudan para kazaniyorlar,kulak asmayin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle