Volkan Demirel'in acı günü

Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel’in babası Ali Hacı Demirel (71) Bodrum’da göğüs ağrısı sonucu fenalaşarak, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Volkan Demirel'in acı günü
Volkan Demirel'in acı günü
GİRİŞ 25.06.2024 19:34 GÜNCELLEME 25.06.2024 19:34
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Akyarlar Mahallesi’nde yaşayan eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel’in babası Ali Hacı Demirel, saat 16.00 sıralarında göğüs ağrısı şikayetiyle evinde fenalaştı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra bölgedeki özel bir hastaneye sevk edildi.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Ali Hacı Demirel yaşamını yitirdi. Hastaneye gelen Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel, aldığı acı haber karşısında derin üzüntü yaşadı. Ali Hacı Demirel’in cenazesi defin için havayoluyla İstanbul’a gönderileceği belirtildi.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • (76) 3 ay önce Şikayet Et
    İnne lillahi ve inne ileyhi raciun
    Cevapla
  • ali 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Volkanım
    Cevapla
  • ismail 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Gölcüklü 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin mekanı cennet plsun İnşallah
    Cevapla
  • Gölcüklü 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin mekanı cennet plsun İnşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle