TFF Başkanı'na büyük tepki! "Beyfendi sırıtıyor"

Fenerbahçe'nin sahadan çekildiği Süper Kupa maçında görüntüye gelen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin olayların yaşandığı esnada gülerek ekrana gelmesi büyük tepkiye neden oldu.

TFF Başkanı'na büyük tepki! "Beyfendi sırıtıyor"
TFF Başkanı'na büyük tepki! "Beyfendi sırıtıyor"
GİRİŞ 08.04.2024 00:38 GÜNCELLEME 08.04.2024 00:47
Bu Habere 198 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelmek için 11 Nisan Stadyumu'na çıktılar.

Sarı-kırmızılı ekip, 1’inci dakikada Mauro Icardi’nin golüyle 1-0 öne geçti. Golün santrası dahi yapılmadan sarı-lacivertli oyuncular soyunma odasına yönelerek sahadan çekildi.

U19 takımı oyuncuları saha kenarından antrenör Murat Zeki Göle'den gelen talimat ile golü yedikten sonra santra yapmayıp oyunu yeniden başlatmazken soyunma odasına yöneldiler.

CÜNEYT ÖZDEMİR: "BEYEFENDİ SIRITIYOR!"

Gazeteci ve yorumcu Cüneyt Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi sert sözlerle eleştirdi.

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi sonrası Büyükekşi'nin gülen yüzünün ekranlara gelmesi sonrası Özdemir, "Süper Kupa finalinde futbolun dibe vurduğu bir geceyi yaşıyoruz. Fenerbahçe sahadan çekiliyor, Galatasaraylı futbolcular n'olucak diye şaşkın bakıyor, kameralar TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi gösteriyor, beyfendi sırıtıyor..." dedi.

Özdemir, "Eserinle gurur duy tabii, Türk futbolunu düşürdüğün yere sen gülmeyeceksin de kim gülecek paşam!" ifadelerini kullandı.


AHMET ÇAKAR: "AL EVİNE GÖTÜR"

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar da Büyükekşi'yi eleştirdi.

Çakar, sosyal medya hesabından, "Eyyy Mehmet Büyükekşi adlı şahıs! Süper Kupa'yı al, evine götür, güzelce sabunla yıka, sonra uygun bir yere koy…" paylaşımını yaptı.



LEVENT TÜZEMEN: "CUMHURBAŞKANI DURUMA EL KOYMALI"

A Spor'da yaşananları değerlendiren spor yorumcusu Levent Tüzemen, programda "Türk futbolundaki bu gerginliğin bitmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duruma el koymalı." şeklinde konuştu.



GÜRCAN BİLGİÇ: "11 MİLYON EURO TAZMİNAT VARDI"

Spor yorumcusu Gürcan Bilgiç, "Fenerbahçe hiç çıkmasaydı deniyor. İşin maddi tarafı var. O kongrede söylenen, Fenerbahçe bu maça hiç çıkmasaydı 11 milyon euro'luk tazminatla karşı karşıya kalacaktı. Reklam anlaşmaları, bilet paraları, stadyum harcamaları, yayın gelirlerinden doğan kayıplar... Tüm bunları tazmin etmek zorunda kalacaktı. Bu yüzden U19'u tercih ettiler. Sonuçta sahaya çıktılar." dedi.



ERMAN TOROĞLU: "ŞAKA DEĞİL! ARTIK ASKERSİZ OYNAYAMAZSIN!"

Toroğlu yaptığı açıklamada, "Türk futbolu için çok kötü bir olay. Altını çizerek söylüyorum hiç kimse masum değil. Kimse kendini bu olaydan soyutlayamaz. Ben masumum diye bir şey yok. Bu olay filmin sonudur. Film tekrar nasıl başlar bilinmez.'' dedi. 

Sözlerine devam eden Erman Toroğlu, ''Bundan sonrası çok daha tehlikeli. Bundan sonra maçlarda deplasmanlarda polis ve askeri güçler lazım. Şaka değil. Artık askersiz oynayamazsın. Galatasaray ve Fenerbahçe maçına gidiyorsan 1. Ordu teyakkuza geçecek. Şaka gibi." ifadelerini kullandı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 198
  • Vatanspor 3 hafta önce Şikayet Et
    Maç esnasında genç takım sahadan çıkarken ali koç'un da sırıtan görüntüsü vardı ona neden kimse laf etmedi.Arabistan'da ki maç icin bazı gerekçeler sunan ama aynı durumlar Yunan ve güney Kıbrıs takımlarıyla oynanan maçlar da yaşanınca maça çıkan Arabistanda oynanmasina engel olan Ali koç holdingi Arabistan'da yapılan 500M€'luk ihaleye gelince aynı gerekçeleri sunup neden çekilmedi!
    Cevapla
  • Ali yeşil 3 hafta önce Şikayet Et
    Tff alenan açık açık her şeyi yaptı gs yi şampiyon ilan edip güle oynaya gidebilir
    Cevapla
  • Çapsız 3 hafta önce Şikayet Et
    Gazeteci vatandaşın biri bu olaya Cumhurbaşkanı el atsın demiş kulüp başkanları rahat
    Cevapla
  • osman 3 hafta önce Şikayet Et
    boyle rezıl federasyon baskanı olursa herseye gulen vay halımıze bunun acılen gorevden alınması lazım
    Cevapla
  • Vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Fenerbahçe hükmen yenildi ama hukmedenlere yenilmedi dimdik ayakta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle