Felipe Melo'dan Dani Alves'e ağır sözler!

Galatasaray'ın eski Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, taciz cezasından dolayı tutuklanan ve kefaletle serbest bırakılan Dani Alves ile ilgili açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 28.03.2024 11:01 GÜNCELLEME 28.03.2024 11:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın eski oyuncularından Felipe Melo, taciz suçundan tutuklanan Brezilyalı eski futbolcu Dani Alves ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Globo Esporte'ye konuşan Felipe Melo, cezaevinde 1 yıl yattıktan sonra 1 milyon euro kefaletle serbest bırakılan Dani Alves'e dair çarpıcı ifadelere yer verdi.

Felipe Melo açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

"Kimse bu konu hakkında konuşmak zorunda değil. Ama ben yorum yapmakta bir sorun görmüyorum. Benim 15 yaşında bir kızım var. Eğer kızımın başına böyle bir şey gelseydi, bu röportajı vermek için burada olmazdım. Kadınlara saygı duyulmalı, erkeklere saygı duyulmalı."

"YAPTIKLARININ BEDELİNİ ÖDEMEK ZORUNDA"

"Eğer suçlu bulunursa, yaptıklarının bedelini ödemek zorunda ve bu başkalarına da bunu yapmamaları için bir ders olsun. Bu çok ciddi bir mesele, sorumluluğu kimseye atamayız. Cezalarını çekmeli."

"CEZASININ YETERİNCE UZUN BİLE OLDUĞUNU SANMIYORUM"

"Artık futbol oynayamayacak ama olsun... Onu bir daha hapise atmazlar, çünkü parasını ödedi. Kanuna göre ödediler. Ödemek zorundalar. Cezasının yeterince uzun olduğunu bile sanmıyorum. Daniel Alves çoktan hapisten çıktı. Bunu bir kadına yapan biri için yeterli olduğunu sanmıyorum. Kızın ailesinin duygularını düşünün. Çocuklarımızı eğitmek gibi bir görevimiz var ve bu da büyük ölçüde bir aile meselesi. Oğullarımızı ve kızlarımızı bu tür olayların yaşanmaması için eğitmek gerekiyor."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    bravo sana
    Cevapla
  • Harbici 4 hafta önce Şikayet Et
    Adamlığın sancaktarı bu melo
    Cevapla
  • antalya osmanlı 4 hafta önce Şikayet Et
    müslüman değil ama , müslüman gibi konuşmuş
    Cevapla
  • YusuFB 4 hafta önce Şikayet Et
    çok iğrenç bir futbolcu
    Cevapla
  • Bir Fenerbahçeli 4 hafta önce Şikayet Et
    İsmiyin sonuna FB koymuşsun ama, sen Fenerbahçeli olmadığın gibi insanda değil gibi görünüyor. Bu haberin altına bu yorum hiç olmamış. İşin insanlık boyutuna bakalım.
    Cevapla
  • Ahmet 4 hafta önce Şikayet Et
    Demek sen de iğrençsin
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Adamsın melo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle