Yeni durağı neresi olacak? Jose Mourinho'dan Portekiz itirafı

Son olarak Serie A ekiplerinden Roma'yı çalıştıran ve bir süredir boşta olan teknik direktör Jose Mourinho'dan kariyerine dair itiraflar geldi.

Yeni durağı neresi olacak? Jose Mourinho'dan Portekiz itirafı
Yeni durağı neresi olacak? Jose Mourinho'dan Portekiz itirafı
GİRİŞ 26.03.2024 20:37 GÜNCELLEME 26.03.2024 20:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Roma'da görevine son verilen Portekizli deneyimli teknik direktör Jose Mourinho, 16 Ocak 2024'ten beri boşta bulunuyor. 61 yaşındaki Jose Mourinho'nun gelecek adresi taraftarlar tarafından merak ediliyor.

Yeni durağı hakkında iddialar var

Çalıştığı takımlarda iz bırakmayı başaran Jose Mourinho için eski takımı Chelsea ya da ülkesinin milli takımı Portekiz'e gidebileceği yönünde iddialar vardı.

Portekiz Milli Takımı itirafı

Ülkesinin milli takımı hakkında konuşan Mourinho; "Portekiz milli takımına 2 kere imza atma şansım oldu. İlk teklif geldiği zaman Real Madrid'deydim. Florentino Perez (Real Madrid Başkanı) bana; "Bunun imkanı yok" dedi. İkinci teklif geldiğinde ise Roma'daydım. Bir kaç ay sonra da oradaki görevime son verildi ama bunun için pişman değilim." dedi. 

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Sivaslı Öğretmen 1 ay önce Şikayet Et
    az daha moruklasın pili bitsin, Türkiye deki 4 büyükler bunu biraz daha zengin eder...
    Cevapla