Olaylı maçla ilgili FIFA Başkanı'ndan açıklama!

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili bir açıklamada bulundu.

GİRİŞ 18.03.2024 11:21 GÜNCELLEME 18.03.2024 12:12
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında taraftarların sahaya girmesiyle çıkan olaylara FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan kınama geldi.

Gianni Infantino resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Süper Lig maçının ardından tanık olunan şiddet kesinlikle kabul edilemez. Bunların saha içinde ya da dışında, sporumuzda ya da toplumumuzda yeri yoktur. Bunu daha önce de söyledim ve yine söyleyeceğim - futbolda istisnasız tüm oyuncular, dünyanın dört bir yanındaki pek çok insana keyif veren bu oyunu oynamak için güvende ve emniyette olmalıdır. İlgili makamları bu hususa her düzeyde riayet edilmesini sağlamaya ve Trabzon'da meydana gelen şok edici olayların faillerinin eylemlerinden sorumlu tutulmalarını sağlamaya çağırıyorum." ifadelerinde bulundu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 76
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Maçın tatil edilmesi gerekirken uzatan hakeme kimse söz etmiyor. Neymiş fbli futbolcular niye sevinmiş? Utanmadan bunu söyleyen var. Kadıköydde kazanınca sahanın ortasında sevinen tsli ıyucılar değil miydi? Fbli oyunculara sevinmek bu ülkede yasak mı? Bak ne diyor fifa? Merhaba oyuncunun ve saha güvenliğinin sağlanması gerekir diyor. Neden ts yönetimi ve devlet bu güvenliği sağlamıyor?
    Cevapla
  • mzb 1 ay önce Şikayet Et
    o ilk giren seyirciye doğrudan koşan fb li fubolcu kim ise onu bir incelesinler ilk o olayları başlattı bir meczup sahaya girer her yerde yanlış tamam ama bir futbolcunun onu dövmeye çalışması hatta güvenlik gibi davranması provokasyon.. O meczubun yakınları dayak yemesine seyirci kalmaz. Milli maçta bile isviçrelilere saldırmıtı bizimkile
    Cevapla
  • kkkkk 1 ay önce Şikayet Et
    provakasyon ha, Seni Allaha havale ediyorum, eli, bıçaklı maskeli adama nasıl davranılır hemen çözmüşsün, Trabzon o adamdan kurtulsa en çok sen sevinirsin herhalde
    Cevapla
  • Tekin 1 ay önce Şikayet Et
    Bu takımın otobüsü malum yerde kurşunlandı ,kaç sene oldu tık yok. Silah sıkanı bulamayan sahaya gireni de bulmaz. Her takımın aşırıları olur ama bu ne ya, ilk yarıda Kadıköyde yenince şenlik yapan siz değilmiydiniz .Kendine gel Trabzon, bu sadece spor.
    Cevapla
  • Mete Han 1 ay önce Şikayet Et
    Suudi Arabistan'da hedefi tutturamayanlar denemeye devam ediyor.
    Cevapla
  • Futbolu sevmeyen 1 ay önce Şikayet Et
    Yendiler Dövdüler ve Gittiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle