Servet Çetin'den gönülleri fetheden Hz. Ebubekir cevabı

Son olarak Sivasspor'da teknik direktörlük yapan eski milli futbolcu Servet Çetin, katıldığı bir programda verdiği Hz. Ebubekir cevabıyla sosyal medyada gündem oldu.

GİRİŞ 12.03.2024 15:53 GÜNCELLEME 12.03.2024 17:21
Bu Habere 147 Yorum Yapılmış

Uzun yıllar Rıza Çalımbay'ın yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra bu sezon başında Sivasspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Servet Çetin, alınan istikrarsız sonuçlar sonrası 30 Aralık 2023'te Yiğidolar ile yollarını ayırmıştı. 

Sivasspor'da 17'si Süper Lig ve 2'si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 19 maça çıkan 42 yaşındaki teknik adam, kırmızı-beyazlılar ile ligde 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı.

Şimdilerde boşta olan Servet Çetin son olarak Socrates YouTube kanalına katıldı ve burada kendisine sorulan soruya verdiği cevap ile sosyal medyada gündem oldu.


"HAZRETİ EBUBEKİR'İN YERİNE GEÇMEK İSTERDİM"

Mehmet Demirkol’un programına konuk olan Servet Çetin, kendisine yöneltilen “Bir günlüğüne birinin yerine geçmek istesen kimi seçerdin?” sorusuna "Hazreti EbuBekir'in yerine geçmek isterdim. Peygamber Efendimiz'in dostu çünkü. O'nu görmek için.” cevabını verdi.

Bu sözler sosyal medyada pek çok kullanıcı tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 147
  • Sakaryalı Tatanga. 1 ay önce Şikayet Et
    AYnen...
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    kişi sevdiği ile beraberdir.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    kendi özü olmak bu olsa gerek insan içinde bulunduğu medeniyetin izlerini taşımalı olay bu,
    Cevapla
  • Kemal BİR 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH CC. her iki cihanda yâr ve yardımcın olsun Servet kardeşim. Hem maddi hem manevi Servetin bereketlensin inşaellah amin.
    Cevapla
  • Yusuf313e 1 ay önce Şikayet Et
    Ünlü isimlerin bizim gibi düşünmesine bizim gibi inanmasına çok şaşoroyoruz çok da seviniyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle