TFF ihaleyi iptal etmişti! Beklenen oluyor: BeIN'den flaş atak

Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan yayın ihalesinde yeni bir gelişme yaşandı. Süper Lig'in yeni yayıncısının 3 yıllığına mevcut yayıncı beIN Sports'un olacağı öne sürüldü.

TFF ihaleyi iptal etmişti! Beklenen oluyor: BeIN'den flaş atak
TFF ihaleyi iptal etmişti! Beklenen oluyor: BeIN'den flaş atak
GİRİŞ 01.03.2024 22:06 GÜNCELLEME 01.03.2024 22:29
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

TFF, dün yaptığı açıklamada Süper Lig yayın ihalesinin iptal edildiğini ve teklif alımının uzatıldığını açıklamıştı. Yeni bir gelişme yaşandı.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Süper Lig'in yeni yayıncısı beIN Sports olmak üzere.



BEIN MEDYA BARAJ TEKLİFİNİ AŞTI


Haberin detayında, beIN Sports'un ihale başında TFF ve Kulüpler Birliği'nin hedeflediği rakam olan 150 milyon euro barajını son teklifiyle aştığı kaydedildi.

Tarafların anlaşmasının artık an meselesi olduğu ifade edilirken resmi açıklamanın ise kısa süre içinde yapılacağı vurgulandı.



TFF İHALEYİ İPTAL ETTİĞİNİ DUYURMUŞTU


Daha önce federasyondan yapılan açıklamada, teklif bedellerinin yetersiz bulunması nedeniyle Yayın İhale Komisyonu tarafından ihalenin iptali yönünde tavsiye kararı alındığı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"Yayın İhale Komisyonunun gelen teklifleri yetersiz bulduğu gerekçesiyle aldığı ihalenin iptaline yönelik tavsiye kararı, TFF Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilmiş ve bu doğrultuda yayın ihalesi iptal edilmiştir. TFF Yönetim Kurulu tarafından alınan karar gereği Yayın İhale Komisyonunun önerileri doğrultusunda belirlenen yayın ihalesi muhammen bedeli ve diğer kriterlerin sağlanması şartıyla, Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarının devrine ilişkin olarak tüm ilgililere 2 Mart Cumartesi günü saat 13.00'e kadar tekliflerini iletmeleri için süre verilmiştir."
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 72
  • kılıç 1 ay önce Şikayet Et
    izlenecek futbol mu var. kime verirsen ver.
    Cevapla
  • sanane 1 ay önce Şikayet Et
    2 hafta önce üyeliğimi iptal ettirdim tiyatro izleme kimse para vermez artık özellikle fenerbahçe ve beşiktaş taraftarları bunlara para vermez, tek umutları kendileri hayırları olmayan gs camiasıdır
    Cevapla
  • Afyonlu 1 ay önce Şikayet Et
    Zaten amaç Katarlılara vermekti. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • ADEM 1 ay önce Şikayet Et
    daha fazla veren varsa o zaman konuş kardeş katarlılar sana saygıdan başka ne yaptı... eğer şimdi dersen ki saran 60 fazla verdi. ama şunu gözden kacırma saran 3 yıllık değil 5 yıllık için 60fazla verdi 0 iki yılı ekleyince bein in teklifinin cok altında kalıyor. lütfen biliçli ve bilerek eleştirelim. bu arada saran hemşerim inşaallah. saranın teklifi 3 yıl için beini geçer alsın ozaman.
    Cevapla
  • Atakan 1 ay önce Şikayet Et
    Avrupa da bir takımın kazandığı para koca lige veriliyor Buda ülke futbolunun ne kadar kalitesiz olduğunu gösteriyor
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yayın hakkını TRT alır İnşallah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle