Eski takım arkadaşı açıkladı! Zidane için milli takım iddiası

Zinedine Zidane'ın eski takım arkadaşı Thomas Gravesen, Fransız teknik adamın çalıştırmaya sıcak baktığı üç takımı açıkladı. Bu takımlar arasında Fransa Milli Takımı da yer aldı.

Eski takım arkadaşı açıkladı! Zidane için milli takım iddiası
Eski takım arkadaşı açıkladı! Zidane için milli takım iddiası
GİRİŞ 01.03.2024 17:58 GÜNCELLEME 01.03.2024 18:00

Fransız Teknik Direktör Zinedine Zidane'ın çalıştırmak istediği 3 kulübü eski takım arkadaşı Thomas Gravesen açıkladı.

Fransız basınından RMC Sport'ta yer alan habere göre Zidane, kendisine başka bir kulüpten teklif gelmesi durumunda Manchester United'ı reddedecek. Bayern Münih'in Thomas Tuchel ile sezon sonunda yollarını ayıracağını açıklaması üzerine deneyimli çalıştırıcının Alman devinden gelecek olan bir teklifi değerlendirebileceği de iddialar arasında yer alırken, Fransız hocanın başına geçmek istediği 3 takım da belli oldu.

GRAVESEN AÇIKLADI

Zidane'nin Real Madrid'den eski takım arkadaşı Thomas Gravesen, "Onunla iki yıl önce Madrid'de konuştum ve bana kabul edeceği 3 takım olduğunu söyledi. Bunlar; Marsilya, Real Madrid ve Fransa Milli Takımı. Zidane'ye antrenmanları özleyip özlemediğini sorduğumda, sadece bu üç takım için uygun olduğunu söyledi" dedi.

Fransız teknik adamın adının Manchester United ile anılmasını değerlendiren Gravesen, "Madrid'de sahip olduğu takım harikaydı, en başından beri buna hazırlıklıydı. United'da durum farklı, şimdi o takımı nasıl yönetirdi bilmiyorum" şeklinde konuştu.
  
İki ayrı dönemde Real Madrid'i çalıştırıp üç kere üst üste Şampiyonlar Ligi, iki kere La Liga, iki kere FIFA Dünya Kulüpler Kupası, iki kere UEFA Süper Kupası ve iki kere de İspanya Süper Kupası'nı kazanan Zidane, 2021'den beri başka bir takımı çalıştırmadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.