MHK'den ortalığı karıştıran iddia için açıklama!

Merkez Hakem Kurulu, Başkan Ahmet İbanoğlu'nun Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında VAR merkezini aradığı iddiasını yalanladı.

MHK'den ortalığı karıştıran iddia için açıklama!
MHK'den ortalığı karıştıran iddia için açıklama!
GİRİŞ 29.02.2024 14:06 GÜNCELLEME 29.02.2024 14:40
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Merkez Hakem Kurulu, Başkan Ahmet İbanoğlu'nun Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı esnasında VAR merkezini aradığı iddiasını yalanladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Bir YouTube kanalında 'MHK Başkanı maç esnasında VAR Merkezi'ni aradı' ifadesinin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur. VAR kadrosunda görevli hakemlerin müsabakalar sırasında cep telefonu cihazları ile VAR Merkezi'ne girmeleri yasaktır. Görevli hakemlerin cep telefonu cihazları VAR Merkezi'ne girmeden önce kapatılarak kilitli bir dolapta muhafaza edilmektedir. Ayrıca VAR merkezi 24 saat sürekli olarak ses ve görüntü kaydı ile kontrol altında tutulmaktadır. Kamuoyunu yanıltmaya yönelik yapılan bu ve benzeri yayınlar ile ilgili gerekli hukuki işlemler yapılmaktadır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Birde aradı deseydiler kim kabul eder böyle bir olayı
    Cevapla
  • Farozlu 2 ay önce Şikayet Et
    Aynen aynen hatta bir kulübün lalesinin VAR odasına girip kayıtları ve görüntüleri patronuna attığının güvenlik kamera görüntüleri varken dahi yalanlamışlardı. Yorumlarda birkaç defa görmüştüm febe=cehape diye, demek boşuna demiyorlar, bunlar bildiğin aynı şeyin laciverti
    Cevapla
  • SAMYELİ 2 ay önce Şikayet Et
    Hep böyle miydi ya? Biz de saf saf film izliyormuşuz.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    futbol mu
    Cevapla
  • Trakya 2 ay önce Şikayet Et
    Gencler hatirlamaz fener herzaman böyledi kanlarinda var
    Cevapla
  • Nevzatt 2 ay önce Şikayet Et
    Tabii gençler 8-0 lık Galatasaray-Ankaragücü maçını nerden hatırlasın! Hani Ankaragücü kalecisini satın alıp şampiyon olmuştunuz ya!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle