TFF resmen açıkladı! MHK'de flaş istifa

TFF, VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa'nın görevinden istifa ettiğini ve yerine Cem Satman'ın getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 28.02.2024 12:23 GÜNCELLEME 28.02.2024 13:54
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu, VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili, Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu Üyesi Tolga Özkalfa görevinden istifa ettiğini ve yerine Cem Satman'ın getirildiğini duyurdu.

TFF'den yapılan açıklama şöyle;

"VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili, Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu Üyesi Tolga Özkalfa görevinden istifa etmiştir. Tolga Özkalfa'ya teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

Görevinden istifa eden Tolga Özkalfa yerine VAR'dan sorumlu MHK Üyeliği görevine Dr. Cem Satman getirilmiştir. Dr. Cem Satman'a yeni görevinde başarılar diliyoruz."

CEM SATMAN KİMDİR?

1976 yılında Ankara'da doğan Cem Satman Ankara Demirspor altyapısında futbol oynamıştır. Ankara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor Lisans, yine Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde Eğitim Psikolojisi alanında Yüksek Lisans ve Doktora, İngiltere'de de dil eğitimi, öğrenimi görmüştür. 

14 yıldır Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Dr. Cem Satman, Süper Lig ve FIFA Yardımcı Hakemliği görevleri yapmıştır. Futbol hakemliği, eğitim ve eğitim psikolojisi alanlarında çevirilerini ve yazarlığını yaptığı eserleri ve bilimsel makaleleri olan Dr. Cem Satman, TFF bünyesinde de görev yapan UEFA Fitness Direktörü Werner Helsen'in fitness ekibinde de yer almaktadır. Satman evli ve bir çocuk babasıdır.
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • Aslan kral 1 ay önce Şikayet Et
    Fenerasyon komple istifa etsin
    Cevapla
  • Kayı beyi 1 ay önce Şikayet Et
    Alayınız istifa.
    Cevapla
  • Ercisli 2 ay önce Şikayet Et
    TFF olmuş GFF MHK olmuş GHK Galatasaray futbol federasyonu ve Galatasaray hakem kurulu. Futbolu çirkinleştirdiler iyice
    Cevapla
  • KORGAN'Lİ 2 ay önce Şikayet Et
    Erman Toroğlu başkan olsun. Yabancı hakemlere görev verilsin.
    Cevapla
  • Haluk 2 ay önce Şikayet Et
    TFF ve mhk'nın komple istifa etmesi lazım, GeSe yönetimi her zaman ki gibi algı peşinde çünkü bu takıma alenen çalışıyorlar,meşruiyeti kalmadı bu federasyon ve yönetiminin,spor bakanının duruma el koyması gerek....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle