Mehmet Büyükekşi, Bursaspor yönetimiyle görüştü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde, Bursaspor Başkanı Sinan Bür ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Mehmet Büyükekşi, Bursaspor yönetimiyle görüştü
Mehmet Büyükekşi, Bursaspor yönetimiyle görüştü
GİRİŞ 24.02.2024 13:24 GÜNCELLEME 24.02.2024 13:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili İbrahim Burkay ve beraberindeki heyet, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne gelerek Bursaspor Kulübü’nü ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete yeşil-beyazlı kulüp adına Başkan Sinan Bür ve yönetim kurulu üyeleri; Sinan Oral, Erkan Öncel, İsmail Ertekin, Beyhan Çalışkan, Gükhan Güleç, Adem Bostan, Alper Özyüksel, Erdinç Doğan, Şaban Doğan ve Orhan Efe katıldı.

Görüşmelerin ardından Başkan Sinan Bür, Mehmet Büyükekşi'ye teşekkürlerini iletip çiçek takdim etti. Mehmet Büyükekşi ise Sinan Bür'e isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ali veli 2 ay önce Şikayet Et
    Tff futbolun gelişmesini istiyorsa seyirci stad olan bu şekildeki şehir takımlarını kalkınmaları için desteklemeli ligin kalitesi artar diger türlü taksim beyoglu beylikdüzü gibi takımlar ligi doldurup hiçbir faydaları olmaz. Bursa Sakarya Kocaeli Göztepe gibi takımlar süper ligde olmalı tff.
    Cevapla