Acun Ilıcalı açıklamıştı! Ronaldinho, Survivor'a katılıyor

Acun Ilıcalı, Ronaldinho'nun Survivor'a katılacağını duyurdu.

Acun Ilıcalı açıklamıştı! Ronaldinho, Survivor'a katılıyor
Acun Ilıcalı açıklamıştı! Ronaldinho, Survivor'a katılıyor
GİRİŞ 21.02.2024 02:27 GÜNCELLEME 21.02.2024 02:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, yarışmacıları heyecanlandıran bir duyuru yaptı. Ilıcalı, Survivor'a efsane futbolcu Ronaldinho'nun misafir edileceğini açıkladı.

RONALDİNHO, SERCAN YILDIRIM'A KARŞI

Sercan Yıldırım ve Ronaldinho, Survivor 2024 All Star'da gösteri maçında yer alacaklar. Acun Ilıcalı, sunduğu programda Ronaldinho'nun Survivor'a konuk olacağını belirterek, "Ronaldinho ile birkaç yıldır görüşüyoruz. Geçtiğimiz ay da bizim ofise geldi. Biraz sohbet ettik. Bizim yaptığımız işleri takip ediyor. Ona teklifte bulunup Survivor'da ayak voleybolu oynayalım, ne dersin dedim. Mest oldu hemen. Ve dünyanın en büyük futbolcuları arasında olan Ronaldinho yarın sizlerle birlikte olacak." dedi.

Acun Ilıcalı, Ronaldinho'nun 15'er dakika kırmızı ve mavi takımda oynayacağını dile getirdi.

MESUT ÖZİL'İN KONUK OLACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Survivor'ın 20 Şubat tarihli bölümünde dünyaca ünlü bir futbolcunun yarışmaya konuk olacağı açıklanmıştı. Bölüm fragmanını gören izleyiciler Mesut Özil'in konuk olacağı iddiaları üzerinde sosyal medyada tartışmışlardı. Söz konusu futbolcunun Ronaldinho olduğu kesinleşti.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    hic izlemedim izlememde bos is
    Cevapla
  • malatya balabanlı 2 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın en gereksiz boş proğramı kimseye faydası olmayan yapımcısı hariç bir ucube . Yazık giden zamana . Hiç seyretmiyorum .
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    acun yabancı olsa köpeği olursunuz ama Türk olunca, zorunuza gidiyor...
    Cevapla
  • Vatansever 2 ay önce Şikayet Et
    İnsan ne kadar düşünmezse o kadar siyonizme bağlı kalır o kanallardan biri,insanlar emin olun psikolojisi bozuk unutmak için bunları izler kafa dağıtır,halbuki ölümü düşünmek lazım bunun için farz ve sünnetler çerçevesinde insan kendini ebedi hayata hazırlamalı,insan bunları yaparsa hayatı bakışı değişir daha huzur oluyor hiç bir şeyi kafaya takmıyor yeterki samimi içten yapılsın.
    Cevapla
  • tırrık kemal 2 ay önce Şikayet Et
    Bakma izleme o. Zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle