Süper Kupa'nın yeri ve tarihi için flaş gelişme! "Şehrimize hayırlı olsun"

Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı, "Süper Kupa maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Süper Kupa'nın yeri ve tarihi için flaş gelişme! "Şehrimize hayırlı olsun"
Süper Kupa'nın yeri ve tarihi için flaş gelişme! "Şehrimize hayırlı olsun"
GİRİŞ 19.02.2024 23:32 GÜNCELLEME 19.02.2024 23:40
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak ertelenen Süper Kupa maçının nerede ve ne zaman oynanacağı merak konusu oldu. 

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Mustafa Çadırcı, "Süper Kupa Maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun." şeklinde bir paylaşım yaptı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Mustafa Çadırcı, "Süper Kupa Maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun. Bir nebze katkım olduysa ne mutlu bana. Deprem yaşayan, sel felaketiyle demoralize olan, ekonomisi durağanlaşan ilimize tanıtım, turizm canlılığıyla çağ atlatacaktır." ifadelerini kullandı.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu, TFF yetkilileriyle görüştüğünü belirterek Süper Kupa maçının 28 Nisan Pazar günü oynanasının planlandığını açıkladı. 

Ayrıca haberde Süper Kupa finalinin Samsun ya da Şanlıurfa'da oynatılacağı belirtildi. 

Haber Global'in haberine göre ise Fenerbahçe, Süper Kupa maçını 28 Nisan’da oynamak istemiyor. Ligdeki Beşiktaş derbisinden sonra Galatasaray’la karşılaşmanın fikstür dezavantajına yol açacağını düşünüyorlar.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 29
  • fber 2 ay önce Şikayet Et
    gs futbol oynamaya kalkarsa fenere yenilir. çünkü futbolun kuralları belli. gs nin oynadığı oyun ise kickboks rugby karışımı birşey.
    Cevapla
  • Cemal Serbest 2 ay önce Şikayet Et
    Feneri GALATASARAYIN Elinden Kimse Kurtaramaz Atatürk gelse Kurtaramaz.
    Cevapla
  • emre 2 ay önce Şikayet Et
    suudi arabistana yakın bir yer olsun diye mi, yapıldı acaba :)
    Cevapla
  • ahmo 2 ay önce Şikayet Et
    Şanliurfa yida peyganberler şehri laikliğe aykırı diye son anda vazgeçmesinler .atatürk tişörtlu bir maç izleyelim
    Cevapla
  • Efe 2 ay önce Şikayet Et
    Kupa finali İstanbul olimpiyatta yapılsın. Ve her iki külübe de eşit seyirci hakkı verilsin. Galatasaray ve Fenerbahçe kardeş külüptür sadece rekabette yarışırlar ve bu sezon inanılmaz oynuyorlar ve kendi seyircilerine bu seyir hakkını verilmelidir.. TFF düsen görev en iyi şekilde bu organizasyonu dünya ya reklamını yapmalídir.. Arabistan da yapmadık ama İstanbul da en iyisi yapiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle