İletişim Başkanlığından Süper Kupa açıklaması

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan 2023 Süper Kupa Finali'nin iptal edildiği haberlerini yalanladı.

GİRİŞ 19.02.2024 17:47 GÜNCELLEME 19.02.2024 18:00
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali'nin, her iki takımın da lig ve Avrupa maçlarından dolayı fikstür sıkışıklığı olmaması için nisan ayında yapılması planlandığını duyurdu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "29 Aralık 2023 tarihinde oynanması planlanan Süper Kupa Finali, maç günü Fenerbahçe, Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun ortak kararıyla ileri bir tarihe ertelenmiştir. Süper Kupa Finali'nin, her iki takımın da lig ve Avrupa maçlarından dolayı fikstür sıkışıklığı olmaması için Nisan ayında yapılması planlanmaktadır. Resmi açıklamalar dışındaki asılsız iddialara itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 18
  • Levrock 2 ay önce Şikayet Et
    Bizim insan cok cabuk unutuyor. Sezon basinda takvimde yer yok dediler sonra bunun yalan oldugu ortaya cikti, maclari 1 hafta ertelemislerdi. Sirf Icardi ve diyer gs li oyuncularin olmamasindan dolayi Süper Kupayi devre arasina kaydirdilar sonra utanmadan Fener üzerinden algi operasyonu yürüttüler. gs yi kovun ülkeye huzur gelir sporda rekorlar gelir.
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Bence senin gibi füşünen insanları ülkeden göndersek ülke daha huzurlu olur. Sürekli Galatasaray'a iftira atıyorsun.
    Cevapla
  • tırçı 2 ay önce Şikayet Et
    İptal edin gitsin
    Cevapla
  • Fırat Yazıcı 2 ay önce Şikayet Et
    İptal edin.Maça çıkmayan takıma uygulanan ceza uygulansın.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bundan sonra oynansa ne olur oynanmasa ne olur jiç bir anlamı kalmadı federasyonun yerine olsam süper kupayı tamamen kaldırırım resmen mındar ettiler
    Cevapla
  • AKINCI 2 ay önce Şikayet Et
    Bu maç oynanmamalı artık. Bıktık oyunlarınızdan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle