Passolig değişiyor mu? Kulüpler Birliği açıkladı

Kulüpler Birliği Vakfı, elektronik bilet satışı için organizasyon ve teknik altyapı kabiliyeti olan firmalarla görüşme kararı alındığını duyurdu.

GİRİŞ 19.02.2024 14:02 GÜNCELLEME 19.02.2024 15:08
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kulüpler Birliği Vakfından yapılan açıklamada, 6222 sayılı kanunda elektronik kart ile elektronik kart kapsamında satışı gerçekleştirilecek biletlerin basım, satış ve dağıtımına ilişkin yerel uygulamaların kulüpler tarafından gerçekleştirildiği hatırlatılarak şu ifadeler kullanıldı:

"Kulüplerimiz, önümüzdeki dönemde elektronik bilet satış organizasyonunu, anlaşacakları firmalar ile gerçekleştirmek kanaatindedir. Bu doğrultuda bilet satış organizasyonu ve teknik altyapı kabiliyetine haiz firmalar ile görüşme kararı alınmıştır. Kulüplerimizin bilet satış organizasyonuna talip olacak firmaların Kulüpler Birliği Vakfına başvurularını iletmeleri rica olunur."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    120 tl kargo ücreti alıyorlar. Sanki kurye yürüyerek getiriyor 15 gr kartı.
    Cevapla
  • Levrock 2 ay önce Şikayet Et
    Evet, TFF ye yolladigim E Posta ise yaramis gibi görünüyor, insallah öyledir. Maca giden 1 hafta boyunca toplu tasima araclarini bedava kullanabilsin önerisinde bulundum, gereken alt yapi kurulursa, yeni biletler ile hem stada hem otobüse, metroya filan binebilir taraftarlar, buda stadlara taraftar ceker.
    Cevapla
  • Sas 2 ay önce Şikayet Et
    Böyle saçma uygulama yok ya,kartla biz işlem yapmakta zorlanıyoruz millet ne yapsın bu kadar zorlaştırılmazki birde herşeye para ne bu ya şimdi 230 TL yuh artık
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Pasolig kartını 3 ay önce aldım. Paso uygulamasından girince bilet satış günü bilet vermiyor. Biletler karaborsa satılıyor. Pasolig federasyon ile karaborsa bilet satışında ortak.
    Cevapla
  • Haji 2 ay önce Şikayet Et
    Passolig kesinlikle reforme edilme,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle