Nereden nereye! Dani Alves'in yargılanması başladı

Kariyerinde sayısız kupa ve başarı bulunduran Brezilya'nın efsane isimlerinden Dani Alves, cinsel saldırı suçlaması nedeniyle bir süredir hapisteydi. Alves'in duruşması başlarken, bir yıldan fazla süre sonra ilk kez görüntülendi.

Nereden nereye! Dani Alves'in yargılanması başladı
Nereden nereye! Dani Alves'in yargılanması başladı
GİRİŞ 07.02.2024 18:01 GÜNCELLEME 07.02.2024 18:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kariyerinde 126 kez Brezilya Milli Takımı formasını giymesi dışında, Sevilla, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain gibi takımlarda top koşturmuş olan Dani Alves, 13 ay sonra ilk kez görüntülendi.

Son olarak Meksika ekibi UNAM Pumas'ta forma giymiş olan yıldız isim, 2022 yılında Barcelona'daki bir gece kulübünün tuvaletinde, bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanmıştı. Dani Alves'in yargılanması başladı.

Alves ilk verdiği ifadesinde, kadını tanımadığını söyleyerek suçlamaları reddetmişti. Bir sonraki ifadesinde ise, mağdurla rızası dahilinde cinsel ilişkiye girdiğini söylerek, evliliğine zarar gelmemesi için yalan söylediğini belirtmişti.

Davanın soruşturmasını yürüten İspanyol savcı, Dani Alves için dokuz yıl hapis cezasınınn yanı sırada mağdur kadına 150 bin Euro tazminat ödemesini istedi.
Üç gün sürmesi beklenen soruşturmada toplam 30 kişinin ifadesine başvurulması bekleniyor. Dani Alves'in cinsel saldırıda bulunduğu kadın ise, bir paravanın arkasında sesi değiştirilerek ifade verecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • ADAM 2 ay önce Şikayet Et
    haram gavura bile mutluluk getirmiyor yaşasın şeriat ❗
    Cevapla
  • İsmail72 2 ay önce Şikayet Et
    Adam euro milyoneri başka nasıl hortumlayacaklar parasını
    Cevapla