Podolski'den Fenerbahçe sözleri! "10 yıldır..."

Ülkemizde bir dönem Galatasaray ve Antalyaspor formaları giyen Lukas Podolski, Fenerbahçeli taraftarları kızdıracak ifadeler kullandı.

Podolski'den Fenerbahçe sözleri! "10 yıldır..."
Podolski'den Fenerbahçe sözleri! "10 yıldır..."
GİRİŞ 02.02.2024 12:50 GÜNCELLEME 02.02.2024 14:18
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Ülkemizde bir dönem Galatasaray ve Antalyaspor formaları giyen Alman oyuncu Lukas Podolski, Türkiye'deki futbol ortamına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın yakın geçmişte çok iyi işler yaptığını belirten Alman futbolcu,  "Önemli isimleri getirdi ve transfer ettiği oyuncuları satabildi. (Galatasaray) Genelde Türkiye’de yaşı büyük oyunculara büyük paralar verilir ve 1-2 yıl sonra her şey biter. Galatasaray, bu açıdan iyi bir yolda." dedi.

"FENERBAHÇE HALA LİGİ KAZANMADI"

Fenerbahçe'nin 10 yılda büyük yatırımlar yapmasına karşın istediği hedefe ulaşamadığının altını çizen Podolski, "Boey, Bayern Münih’e 30 milyon Euro’ya gitti. Onu, sadece 1 milyon Euro’ya yakın bir paraya almışlardı. Boey’den sonra yüksek rakamlara satılabilecek isim, Kerem Aktürkoğlu olur. Statları hep dolu. Şampiyonlar Ligi’nde yer alıp, iyi oynadılar. Bu çok önemli. Çünkü Türk futbolunda her şey çok hızlı değişiyor. Beşiktaş ve Trabzonspor, şampiyon olduktan sonra puan tablosunda oldukça geride kalmışlardı. Türkiye’de şampiyon olmak zor ama bu başarı sonrasındaki düşüşün nedenlerini anlayamıyorum. O yüzden Galatasaray’daki işleyişi ve oynadıkları futbolu beğeniyorum. Fenerbahçe ise yaklaşık 10 yıldır yatırım yapıyor, deniyor. Ancak şu ana kadar hala ligi kazanamadılar." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY, FENERBAHÇE'DEN AKILLI YÖNETİLİYOR"

Alman oyuncu, açıklamalarının devamında ise şöyle konuştu:

"Fenerbahçe, Galatasaray’la çekişmeli bir şampiyonluk yarışı içerisinde. Kimin daha çok puan toplayacağını göreceğiz. Aslan, burada karar verici olacaktır. Galatasaray’ın son birkaç yıldaki stratejisine baktığınızda, Fenerbahçe’ye göre çok daha akıllıca yönetiliyor, panik havası yok ve daha sakin bir ortam var. Yönetim anlamında daha iyiler, iyi oyuncular getiriyorlar ve bunu yaparken kupalar kazanıyorlar. Dışarıdan bakan biri olarak, son döneme Fenerbahçe’ye göre daha fazla büyüyorlar ve bu şekilde devam etmeliler."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    volkan gibimi
    Cevapla
  • Sinirli 2 ay önce Şikayet Et
    Bu lale ekmek yediyi çanağın içini pislen değil miydi Antalya'da oynarken. İstanbul'daki maçta 30. dakikada kırmızı görmüştü.. Yine GS maç öncesinde Galatasaray paylaşımı yapmıştı. İşte böyle böyle hep şampiyon oldular. Yeri geldi hakem yeri geldi eski oyuncuları
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    doğru söze ne denir
    Cevapla
  • Murat 2 ay önce Şikayet Et
    Fener şampiyon olmasın diye şampiyon olanların hazin sonları ve Fenerin son 10 yılda şampiyon olamamasının nedeninin açık analizi. Podolski'nin sorusunun cevabı bu!
    Cevapla
  • ümmet 2 ay önce Şikayet Et
    Doğru söylemiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle