Talisca şov yaptı! Messi, hezimet sonrası çıldırdı

Cristiano Ronaldo’nun sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Al-Nassr, Inter Miami'yi 6-0 mağlup etti. Maçın 83. dakikasında oyuna giren Lionel Messi skor 6-0'ken sahaya dahil edilmesine çok sinirlendi.

Talisca şov yaptı! Messi, hezimet sonrası çıldırdı
Talisca şov yaptı! Messi, hezimet sonrası çıldırdı
GİRİŞ 02.02.2024 11:58 GÜNCELLEME 02.02.2024 11:58
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan’da düzenlenen ve 8 Şubat'ta sona erecek olan Riyadh Cup’ta, futbol dünyasının efsane isimleri karşı karşıya gelirken gözler Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi'nin kozlarını paylaşacağı Inter Miami ile Al-Nassr maçındaydı.

Dünya futbol tarihinin son dönemdeki iki büyük yıldızı; Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi, bu maçla belki de son kez rakip olmaya hazırlanırken beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Al Nassr'da forma giyen Ronaldo sakatlığı nedeniyle kadroda yer almazken Inter Miami'de oynayan Messi ise hafif sakatlığı sebebiyle karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.



AL-NASSR FARKA KOŞTU

Al-Nassr, Anderson Talisca'nın hat-trick yaptığı hazırlık mücadelesinde Inter Miami'yi 6-0 mağlup etti.

Al-Nassr'a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Otavio, 10. 51. ve 73. dakikalarda Anderson Talisca, 12. dakikada Aymeric Laporte ve 68. dakikada Mohammed Khalil Marran kaydetti.



MESSİ'DEN HOCASINA TEPKİ

Maçta skor 6-0'ken 83. dakikada oyuna alınan Lionel Messi'nin, karşılaşma sonrası moralinin bozuk olduğu gözlendi.

Arjantinli yıldız, maçın bitiş düdüğünün ardından yedek kulübesinde Inter Miami Teknik Direktörü Gerardo Martino'ya öfkeyle "Skor 6-0'ken oyuna alınmam bana hakaret... Neden yaptın bunu?" dediği ileri sürüldü.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Vatansever 2 ay önce Şikayet Et
    Messi ile ne alıp veremedipiniz var belkide dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncu bu dönemde hem ronaldo hem messi bize güzel bir futbol seyri yaşatttı
    Cevapla
  • Ramazan ronaldo 2 ay önce Şikayet Et
    Bu adam zaten iyi topçu değil neyini şişiriyolarki.hoca biliyomuş bunun bişey olmadıgını
    Cevapla
  • Hasan 2 ay önce Şikayet Et
    7.Gol olmasın diyedir
    Cevapla
  • hhüseyin 2 ay önce Şikayet Et
    Allah mazlumun yanında olana izzet verir(Ronaldo). Zalimin yanında olanı da rezil etmek isterse kimse engel olamaz
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 2 ay önce Şikayet Et
    Ben her zaman şunu söyleme kimdir bu adam Yani nasıl futbol oynattılar bunu anlamıyorum ve Bence bu adam Hiçbir şey değil ancak ünlülerle bir arada oynarsa oynayabiliyor yoksa Bunda hiçbir şey yok o kadar Ünlü ile ben de oynarım meşhur olurum her zaman söyledim bir numara Ronaldo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle