Talisca coştu! Al Nassr, Messi'nin takımını gole boğdu

Suudi Arabistan'da oynanan hazırlık karşılaşmasında Al-Nassr, Messi'nin forma giydiği Inter Miami'yi 6-0 mağlup etti.

Talisca coştu! Al Nassr, Messi'nin takımını gole boğdu
Talisca coştu! Al Nassr, Messi'nin takımını gole boğdu
GİRİŞ 01.02.2024 23:16 GÜNCELLEME 01.02.2024 23:49
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan’da düzenlenen Riyad Sezon Kupası'nda Portekizli Cristiano Ronaldo’nun sakatlığı nedeniyle formasını giymediği Al-Nassr, Arjantinli Lionel Messi'nin 83. dakikada dahil olduğu maçta Inter Miami'yi 6-0 mağlup etti.

Dünya futbolunun en büyük rekabetlerinden birine imza atan Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği takımlar Başkent Riyad'daki Kingdom Arena'daki Riyad Sezon Kupası'nda karşı karşıya geldi.



RONALDO OYNAMADI, MESSİ 83'TE GİRDİ

Baldırından hafif sakatlığı bulunan Ronaldo, görev alamadığı mücadeleyi tribünden takip etti. Maça yedek başlayan Messi ise 83. dakikada oyuna dahil oldu.

Karşılaşmaya baskılı başlayan Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nassr, ilk 12 dakikada 3 gol buldu. Karşılaşmanın 3. dakikasında Otavio, 10. dakikada ise Talisca'nın golleriyle 2-0 öne geçen Al-Nassr, Aymeric Laporte'nin 12. dakikada kendi yarı sahasından fileleri havalandırmasıyla ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

Maçın 51. dakikasında Talisca penaltıdan bulduğu golle skoru 4-0 yaparken, Mohammed Maran 68. dakikada takımının 5. golünü kaydetti. Talisca, 73. dakikadaki 3. golüyle "hat-trick" yaptı ve Al-Nassr karşılaşmayı 6-0 kazandı.

Riyad Sezon Kupası'nda oynanan ilk maçta bir başka Suudi Arabistan temsilcisi Al-Hilal, ABD'nin Inter Miami ekibini 4-3 mağlup etmişti. Turnuva kapsamındaki son maçta Al-Hilal ile Al-Nassr, 8 Şubat Perşembe günü karşılaşacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Gerçekler 2 ay önce Şikayet Et
    GS ve FB ilede maç yapsınlar
    Cevapla
  • Kenan Çelik 2 ay önce Şikayet Et
    öss ye girecek öğrenci gibi heycanlı messi, Ronalda peşin satan ...
    Cevapla
  • ADNAN KAYA 2 ay önce Şikayet Et
    ne oldu la angara messi..birdr onaldo oynasa bak sen tiyatroya...kral oynamalaıydı ama adam tenezzül etmemiş :)))
    Cevapla
  • osmanlı 3 ay önce Şikayet Et
    fantaziye bak.83 te 6-0 yeniksin oyuna ceza gibi messiyi sokuyorsun.ronaldada kıkır kıkır gülerek seyrediyor.para ile bunları masa üstünde de oynatır araplar
    Cevapla
  • Hakans 3 ay önce Şikayet Et
    Aradaki fark şu :Amerikan Ligi'ne artık futbolu bırakma noktasına gelmiş 35üstü futbolcular giderken Arabistan Ligi'ne ise Ronaldo hariç 25-30 arası formda futbolcular gidebiliyor... Money talks
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle